Пътуването на Брандън МакГий в любовта е сляпо

Брандън Макги е 36-годишен продавач на застраховки, който прави дебюта си в риалити телевизията във втория сезон на Netflix на Love Is Blind. Брандън, заедно с 29 други участници в програмата, ще тръгне на мисия, за да намери своя партньор. Структурата на програмата ще бъде бързи срещи, като кандидатите ще могат да разговарят с евентуалните си любовни партньори, но няма да могат да виждат лицата им. След успеха на първия сезон Netflix се завърна с втория сезон. Програмата ще дебютира на 11 февруари 2022 г.

 Любовта е сляпа

Историята на Брандън МакГий за Любовта е сляпа

Брандън Макги разкри на феновете си в социалните медии, че е част от актьорския състав на шоуто Netflix. Той публикува своя снимка с посланието,



Развълнуван съм да съобщя, че ще се присъединя към актьорския състав на @loveisblindnetflix за сезон 2! Когато любовта е сляпа се излъчи на 11 февруари, ще можете да видите дали успях да намеря любовта в моя експеримент.

Brandon McGhee от Love Is Blind вече спечели фенове с мощното си тяло и харизма. Той също така сподели кратко видео в профила си в Instagram, което беше оценено положително от феновете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Brandon McGhee | ФИТНЕС (@classik_blk)

Поглед към Брандън Макги

Брандън Макги завършва Централния Мичигански университет. Макги има бакалавърска степен по психология. Университетът DePaul му присъжда и магистърска степен по публична администрация. Той е работил като специалист по акаунти в Aon Risk Solutions, преди да стане специалист по продажби и маркетинг в Taylor Group. През 2016 г. е повишен в Мениджър задържане на клиенти. Брейдън МакГий също е работил като представител на акаунта за Alliant/Mesirow, застраховател на производството за The Hanover Insurance Group и асоцииран брокер за Amwins Group. Последната му работа беше като старши мениджър обслужване на клиенти в Gallagher, която започна през януари 2022 г.

 Брандън Макги

Брандън Макги обича да тренира. От 2020 г. той се състезава в Men’s Physique Competition. Акаунтът му е пълен със снимки и видеоклипове, на които той се занимава. Сезон 2 на сериала на Nextflix Love Is Blind ще види състезателите да създават емоционални връзки, които най-накрая ще триумфират над физическото привличане. И накрая, тези, които задават въпроса, ще се срещнат за първи път и ще се ориентират в живота си като сгодена или женена двойка.

Популярни Публикации