Отслабнала ли е Даниел Роуз Ръсел, откакто беше засрамена?

Засрамването на тялото е постоянен проблем в Холивуд, като много знаменитости са наказвани от феновете за дребни промени във външния им вид.

Даниел Роуз Ръсел , актриса, не е изключение от избирателното право, което холивудските знаменитости трябва да издържат. Когато беше съобщено през май 2018 г., че тя ще повтори ролята си на Хоуп Микаелсън в Legacies на The CW, спиноф на The Originals, тя беше посрещната с порой от негативни реакции от фенове, които смятаха, че външният й вид не е подходящ за героя, който играе.

Даниел Роуз Ръсел премина ли през загуба на тегло?

Хората започнаха да спекулират за промени във външния вид на Ръсел след няколко години след инцидента.Повечето от тях твърдят, че тя е преминала през труден път на отслабване през последните години в резултат на критиките, които е получила.

Даниел Роуз Ръсел по-тънка ли е сега? Вярвам, че е прекрасна така или иначе, но ми изглежда по-слаба, коментира един от нейните последователи в Twitter.

Много хора коментираха снимката, като казаха, че на сегашните снимки актрисата изглежда по-малка, отколкото през 2018 г.

Други може да са забелязали, но точно това искаха. Тя беше отслабнала значително. Ръсел получи туит от доброжелател.

Актрисата все още не е отговорила на обвиненията, но почитателите й изглежда са много уверени в нейното отслабване. Повечето от тях защитават Ръсел, заявявайки, че осъждането й в интернет е неоснователно.

Хората постепенно осъзнават как засрамването на мазнините унищожава самочувствието на човек и че никой не трябва да преживява страданието заради това как изглежда тялото му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниел Роуз Ръсел (@danielleroserussell)

Как Даниел Роуз Ръсел се справи със засрамването на тялото

От десетгодишна възраст родената в Ню Джърси се занимава с актьорство и моделиране. Тя работи в сектора повече от десетилетие. Дебютната роля на Ръсел беше като 14-годишната дъщеря на руски наркодилър във филма „Разходка сред надгробните камъни“.

На следващата година тя спечели големия си пробив, когато участва в Aloha като дъщеря на героя на Брадли Купър. Въпреки ранния си успех в индустрията, актрисата на няколко пъти говори, че се чувства неспособна да изпълнява или да играе по телевизията. Тя се почувства подтикната да говори, след като й казаха, че е твърде голяма, за да изиграе героя си в The CW’s Legacies.

Рядко ще говоря за това, но е невероятно разстройващо, че хората ме наричат ​​недостойна, ужасна актриса или ме обиждат, защото имам извивки, публикува актрисата в историята си в Instagram.

Тя информира своите последователи, че притежаването на по-извита физика й дава усещане за овластяване като жена. Тя каза още, че е ужасно разочароващо, че хората трябва да я оценяват въз основа на различията й от другите холивудски звезди.

Популярни Публикации