Отменен ли е Cybertruck на Tesla през 2022 г.?

Футуристичният Cybertruck на Tesla е един от най-очакваните автомобили в света. Много бъдещи купувачи обаче изпаднаха в паника, след като чуха, че електрическият пикап е отменен.

По-рано тази година беше съобщено, че производството на Tesla Cybertruck няма да започне преди първото тримесечие на 2023 г. Това обаче не означава, че превозното средство е изхвърлено.

 Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck (Източник: Pinterest)Официално отменен ли е Cypertruck?

Не, Cybertruck на Tesla не е отменен . Това безспорно е една от най-сложните първоаприлски шеги, правени от CarBuzz.

Изданието излезе с репортаж със заглавие ОТМЕНЕН! Tesla Cybertruck е мъртъв. Според статията, самият Илон обяви анулирането на Cybertruck, като каза: „Много е тъжно да кажем, че взехме трудното решение да анулираме нашия Cybertruck.

Знам, че ще има много разочаровани клиенти и всички предварителни поръчки ще бъдат възстановени възможно най-скоро. Решението е взето в най-добрия интерес на Tesla и нейното бъдеще, продължава изявлението.

Tesla все още не е отговорила на шегата

Tesla все още не е направила официално съобщение. Cybertruck на Tesla е една от най-значимите инициативи на Tesla. Естествено, всяка новина за неговото производство или отмяна ще бъде публично оповестена.

Производителят не е отговорил на шегата на Car Buzz, че производствените планове на Cybertruck са мъртви. Освен това източници, близки до компанията, казаха на Reuters, че забавянето на производството се дължи на променящите се характеристики и функции на електрическия пикап, за да се направи завладяващ продукт, а не на далеч надхвърлящи разходите за разработка.

Не се заблуждавайте от първоаприлската шега

Като част от Първия април ще срещнете няколко неясни твърдения до края на месеца. В резултат на това ви препоръчваме винаги да проверявате отново източниците си, преди да повярвате на извънредни новини.

Един потребител на Twitter отговори на шегата на Tesla Cybertruck, като написа: „Срамувам се да призная, че паднах по този априлски глупаци!

Carbuzz съобщава, че Cybertruck е отменен и няма да бъде пуснат на обществеността, каза друг. Можете ли да потвърдите? Това напълно ще ме съсипе.

Току-що прочетох статия в списание Carbuzz, която казваше, че Cybertruck е отменен. Не го вярвам, туитна един човек.

Популярни Публикации