Oti Mabuse- Възраст, Нетна стойност, Височина, Съпруг, Кариера, Етническа принадлежност

Оти ​​Мабусе е известна професионална латиноамериканска и бална танцьорка от Южна Африка. Oti Mabuse е добре известна с участието си в британското телевизионно шоу Strictly Come Dancing и немския му еквивалент. Била е съдия в риалити шоуто The Greatest Dancer. Научете повече за нетната стойност на Oti Mabuse, биография, възраст, съпруг, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Оти ​​Мабусе
Дата на раждане: 08 август 1990 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Професионален бален танцьор
Нетна стойност: 3 милиона долара
Държава: Южна Африка
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Мариус Лепуре
Заплата 0k годишно
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 36-24-36
Родно място Претория, Южна Африка
Националност Южноафрикански
Братя и сестри Преместете Мабусе
Facebook Оти ​​Мабусе във Facebook
Twitter Oti Mabuse Twitter
Youtube Оти ​​Мабусе Youtube
Instagram Оти ​​Мабусе в Instagram
IMDB Oti Mabuse IMDB
Седмица Oti Mabuse Wiki

Oti Mabuse Възраст и ранен живот

Оти ​​Мабусе е родена в Претория, Южна Африка, на 8 август 1990 г. Тя е на 30 години към 2021 г. Името на по-голямата й сестра е Моци Мабусе. Сестра й също е професионална бална танцьорка. Моци също се появи в немското телевизионно шоу Let’s Dance като професионален танцьор и съдия. Oti е гражданин на Южна Африка. Тя е от черен произход. По отношение на образованието, тя е завършила университет и е завършила строително инженерство. Но тя напусна училище, за да преследва кариера в танца.

Височина и тегло на Оти Мабусе

Колко висок е Оти Мабусе? Oti има зашеметяващи черни очи и коса. Тя е висока 5 фута 4 инча (163 см) и тежи приблизително 57 кг. Измерванията на тялото й са 36-24-36 инча.  Оти ​​Мабусе

Височината на Oti Mabuse (Източник: Pinterest)

кариера

Oti се появи като професионална танцьорка в осмия сезон на Let’s Dance, германската версия на Strictly Come Dancing, през 2015 г. Неин партньор беше Daniel Küblböck и те завършиха шести. След една година Оти се завърна в Let’s Dance като професионален танцьор за деветия сезон през 2016 г. Телевизионна личност. Неин партньор беше Нилс Руф. Те обаче бяха елиминирани през седмица 2 и паднаха до 14-то място. Тя направи професионалния си дебют в 13-та серия на Strictly Come Dancing през 2015 г. Тя формира партньорство с олимпийския боксьор Антъни Огого. По-късно двойката завърши на 14-то място и беше елиминирана в седмица 3.

Тя също се появи в шоуто Деца в беда и Коледа специални през същата година. Тя се появи в шоуто заедно с актьорите Джак Аштън и Том Чембърс. Oti беше сдвоен с бившия актьор от Hollyoaks Дани Мак за 14-та серия на шоуто през 2016 г. Двойката стигна до финала и зае второ място. Тя си партнира с параолимпийския спринтьор Джони Пийкок за 15-ия сезон на шоуто през 2017 г. и те бяха елиминирани в седмица 9 на 8-мо място. За 16-ия сезон на шоуто тя беше съчетана с английския играч по крикет Греъм Суон. Те бяха елиминирани в седмица 10, след като завършиха на седмо място.

Oti Mabuse Нетна стойност и награди

Оти ​​печели осем пъти южноафриканския латиноамерикански шампионат с хипнотизиращия си танц. След това се премества в Германия, за да разшири танцовите си хоризонти. Тя завърши трета в Световната купа по свободен стил на латина и втора на Европейското първенство по латина през 2014 г. Освен това тя спечели първо място в немското първенство PD по свободен стил на латина. Оти ​​несъмнено е натрупала значително състояние от успешната си кариера. Към 2022 г. приблизителната нетна стойност на Oti Mabuse е 3 милиона долара.

Oti Mabuse Съпруг и брак

Кой е съпругът на Oti Mabuse? Тя се омъжи за Мариус Лепуре, румънски танцьор, през 2016 г. Те се срещнаха за първи път на танцово състезание в Германия. Те също са се появявали в Strictly Come Dancing и са участвали в различни танцови състезания. Нещо повече, те спечелиха националния шампионат на Германия по шоу танци заедно и бяха първият подгласник на световното латино първенство.

И двамата са професионални танцьори, а Мариус се появи в груповите номера на танцовия конкурс на BBC One през 2017 г. Мариус предложи на Оти през 2014 г. и след две години годеж те се ожениха. Оти ​​често споделя свои снимки със съпруга си в социалните мрежи. Оти ​​и Мариус предприеха романтично пътуване до Италия през януари 2020 г. Двойката е щастливо женена и води щастлив живот заедно.

Също така, знайте за Нетна стойност на Морган Джийн, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации