Оскар Браун почина, след като беше отровен от бивш познат

Оскар Браун, популярна нигерийска знаменитост на TikTok, се помни в социалните медии. Твърди се, че инфлуенсърът е починал в понеделник, 23 май, в Асаба, щата Делта. Според негови познати авторът на съдържание е починал след отравяне от бивш приятел. След смъртта на Оскар Браун семейството и приятелите му направиха новината в социалните медии. Роднина на TikToker обяви във Facebook:

С натежали сърца ние, семейството на ЕБУКА, популярен като Оскар Браун, съобщаваме със съжаление за смъртта на нашия брат и син, които починаха на 23 май 2022 г., след като бяха отровени от някого.

Освен това в статията се казва, че хората, които искат да научат повече за подготовката за погребението, могат да се обадят на 09090475312 в Whatsapp. Публикацията завърши с:Вашата помощ е много ценена...

Според източници това не е първият път, когато инфлуенсърът е бил отровен.

Разследване на няколко случая, когато Оскар Браун е бил отровен

Според Кеми Филани те са получили информация от познат на Браун, който каза, че това не е първият път, когато инфлуенсърът е бил отровен. Първото усилие беше неуспешно. Третият обаче го уби. Твърди се, че Оскар Браун е бил хоспитализиран след второто си отравяне. Твърди се, че това се е случило на събиране, на което е присъствал Браун.

 Оскар Браун

Спътникът на Браун каза, че това е третият път за три години, в който той е бил отровен. Твърди се, че преди смъртта си той е изпратил бележка до приятел от болничното си легло, която гласи:

Пак се отрових. Враговете ми изглежда се упражняват върху мен (силите си). Този път не се отрових в селото. Миналата седмица бях отровен по време на развлекателно събитие в Абуджа. Наистина не знам как се отрових, след като имаше струпване на хора, но не беше голямо.

Той продължи:

Възстановявам се, въпреки факта, че не съм тренирал или шофирал, откакто се разболях. Въпреки това смятам да се разходя днес (петък) вечерта с надеждата да се почувствам по-добре. Сега се храня добре и съм готов да се върна на снимачната площадка по всяко време.

За съжаление, TikToker беше убит от токсина. Кеми Филани публикува изображение на съобщение в WhatsApp от неназован човек, който потвърди смъртта му. Моят мениджър T състави съобщението. То каза:

Със съжаление ви съобщавам за смъртта на Оскар Браун, който отново беше отровен, но не оцеля. Той посочи, че лекува последния път, когато говорих с него, само за да го чуя отново и да потвърди, че вече е в мир. Нека душата му почива в мир. Бъдете внимателни там и внимавайте с какво се ангажирате. Бъдете и молитвени. Всичко е наред.

 Оскар Браун

Реакции на феновете

В отговор на трагичната новина последователите му отидоха в социалните мрежи, за да отдадат почит. Сред туитовете бяха:

Популярни Публикации