Oshit Black- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Главният герой на шоуто Black Ink Crew е Oshit Black Ink. Black Ink Crew е телевизионно риалити шоу VH1, чиято премиера беше на 7 януари 2013 г. Това е много успешно шоу, излъчено в продължение на осем сезона и 142 епизода. Black Ink Crew хвърля светлина върху ежедневния живот и дейността на татуистите. Oshit Black Ink, главният герой на шоуто, направи своя дебют още в първия епизод.

Бързи факти

Празнувано име: Ошит черно мастило
Истинско име/пълно име: Ричард Дънкан
Пол: Мъжки
Възраст: 37 години
Рождена дата: 1 юли 1984 г
Родно място: Южна Каролина, САЩ
националност: американски
Височина: 1,75 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Лулу и Ахил)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Oshit Black Ink гей ли е?: не
Професия: Татуист
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 1 милион долара

Биография на Oshit Black

Много малко се знае за детството му. Единственото нещо, което знаем за детството на Oshit Black Ink е, че истинското му име е Ричард Дънкан. Работи като татуист в салона за татуировки на Ceasar. Роден е в Съединените американски щати, в щата Южна Каролина. Той беше голям футболен фен, когато беше по-млад.

Oshit Black Възраст, височина и тегло

Ошит черно мастило е роден на 1 юли 1984 г. и към 2022 г. е на 37 години. Висок е 1,75 метра и тежи 75 килограма. Ошит Блек

Oshit Black (Източник: Pinterest)

кариера

Ошит черно мастило е професионален татуист, който преди това е работил в салона за татуировки на г-н Сизър. В шоуто Black Ink е висококвалифициран татуист, който ръководи The Black Ink Crew. Той надминава г-н Сизър, собственик на марката Black Ink. Въпреки че Oshit Black Ink е изключително талантлив, той е небрежен служител, който не успява да пристигне навреме в магазина. Магазинът дори загуби няколко клиенти в резултат на това небрежно отношение. Освен това е перфекционист в работата си.

Ошит черна съпруга, брак

Има малко информация за личния живот на Oshit Black Ink. Първо и най-важно, Блек Инк е женен за бял американец. Лулу и Ахил са двете му дъщери. Той е алкохолик и в резултат на това Блек Инк се е скарал както със съпругата си, така и с по-голямата й дъщеря Лулу, която оттогава се е преместила извън щата с майка си. В момента той е разведен и се среща с неидентифицирана жена. В момента Black Ink живее в квартал Харлем в Ню Йорк.

Награди Oshit Black

Oshit Black Ink е един от най-очарователните хора. Ето някои от най-забележителните му постижения: Той е феноменален татуист, известен с точното си копиране на татуировки. Много от познатите му клиенти са го хвалили.

Oshit Black Net Worth

Нетната стойност на Oshit Black Ink се оценява на около 1 милион долара към юни 2022 г. Той е направил по-голямата част от парите си като професионален татуист в The Black Ink Crew в Харлем, Ню Йорк.

Oshit Black Ink без съмнение е един от най-добрите художници, работещи днес. Въпреки небрежността си, той е перфекционист в работата си. Той имаше просперираща кариера като татуист в Ню Йорк.

Популярни Публикации