Орландо Меджик Трол ЛеБрон Джеймс със Savage Tweet

След края на сезона на Лейкърс, Орландо Меджик троли ЛеБрон Джеймс с особено язвителен туит. След толкова много шум около състава на Лейкърс през последния извън сезона, лилавите и златните имаха един от най-лошите си сезони от години.

Контузии и непостоянство попречиха на сезона на Лейкърс, който ги видя 33-49 и 11-ти в Западната конференция. Това означава, че ЛеБрон Джеймс и останалата част от отбора ще си вземат почивка в началото на лятото.

Орландо Меджик също имаше забравим сезон, въпреки че никой не очакваше да извадят някакви дървета. Въпреки това Twitter акаунтът на Орландо Меджик продължи да се подиграва на ЛеБрон Джеймс. Леброн Джеймс

ЛеБрон Джеймс (Източник: Pinterest)

Орландо Меджик троли ЛеБрон с туит

Меджик завършиха сезона с рекорд 22-60, което е добро за второто най-лошо място в лигата след Хюстън Рокетс. Това обаче не им попречи да тролят ЛеБрон в Twitter.

След като изиграха последния си мач от сезона в НБА в неделя вечерта, те написаха в Туитър, официално съм аут за сезона. Ще се видим наесен.

Това беше копие, до емотиконите, на някак ненавременната първоаприлска шега на ЛеБрон за отсъствието до края на сезона. Джеймс призна, че това е било шега, но има обратен ефект, защото той пропусна последните пет мача за сезона, а Лейкърс пропусна плейофите.

Феновете, разбираемо, се подиграваха на Леброн, откакто той го туитна.

Лейкърс уволниха Франк Фогел

Лейкърс уволниха старши треньора Франк Фогел след три сезона в понеделник (11 април). Бившият треньор на Пейсърс спечели шампионска титла с Лейкърс през 2020 г., но той плати цената за слабата игра на отбора през този сезон.

Генералният мениджър на Лейкърс, Роб Пелинка, заяви: Това е невероятно трудно решение за вземане, но смятаме, че е необходимо в този момент.

Изпитвам огромно уважение към Франк както на корта, така и извън него, добави Пелинка, вицепрезидент на баскетболните операции на Лейкърс.

Франк е фантастичен треньор и прекрасно човешко същество. Ще му бъдем вечно благодарни за усилията му да ни изведе до шампионата на НБА през 2019-20.

Популярни Публикации