Ориндж Касиди - Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Ориндж Касиди е американски професионален борец и треньор по борба, който подписа с All Elite Wrestling (AEW). Ориндж Касиди също е добре известен с ролите си в Beyond Wrestling и CHIKARA.

Бързи факти

Пълно име: Джеймс Сипърли
Дата на раждане: 04 май 1984 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: борец
Държава: Америка
Височина: 5 фута 10 инча
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 3 милиона долара
Заплата 500 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата светлокафяво
Родно място Стюартсвил, Ню Джърси,
Националност американски
баща Лейф Касиди

Биография на Ориндж Касиди

Джеймс Сипърли , по-известен с псевдонима си Ориндж Касиди , е роден на 4 май 1984 г. в Стюартсвил, Ню Джърси, САЩ. Този борец в момента е на 38 години и е с американска националност. Той е роден под знака на Телец и е християнин.

Освен това той е син на Лейф Касиди (баща), а името на майка му е неизвестно. Той и родителите му са израснали в родния му град Ню Джърси. Освен това няма информация за етническа принадлежност или братя и сестри.Няма налична информация за академичната му кариера. Освен това смятаме, че той може да е завършил известен американски университет.

Височина и тегло на Ориндж Касиди

Този борец е висок 5 фута 10 инча и тежи приблизително 73 кг. Освен това този мъж има кафяви очи и кафява коса и няма информация за другите му измервания на тялото.

  Ориндж Касиди

Orange Cassidy (Източник: Pinterest)

кариера

Той започва своята кеч кариера през 2006 г., когато се присъединява към The Colony под псевдонима Fire Ant. Конюшнята придоби популярност през 2007 г. в резултат на уникалните си съвпадения. Конюшнята имаше разногласия с Рудо БЛК АУТ, които спечелиха. През 2008 г. The Colony и The UnStable развиха съперничество. Въпреки че не печелят титлите, Colony печелят Tag World Grand Prix.

След някои промени в The Colony, конюшнята си проправя път в дивизията за отбори и печели възможност за шампионат. През септември Колонията побеждава Озирианския портал в Кампеонатос де Парехас. Освен това, в Campeonatos de Parejas през 2010 г., The Colony беше победен от Ares и Claudio от BDK. На финала на събитието King of Trios през 2011 г. The Colony победи F.I.S.T.

През 2012 г. The Colony и The Swarm развиха вражда. The Colony не успя да спечели състезанието King of Trios поради The Swarm. След въвеждането на нови членове на колонията с рояка, известен като The Colony: Xtreme Force, Колонията, която се състои от старите членове, враждува с Xtreme Force.

Заговорът продължи дори след отсъствието на Chikara и всички останали членове се присъединиха към The Colony. През 2014 г. The Flood победи The Colony: Xtreme Force, но The Colony загуби. През 2018 г. Fire Ant и две нови мравки спечелиха събитието King of Trios.

През 2019 г. Orange Cassidy направи своя дебют Double or Nothing. През август той се присъедини към компанията и се свърза отново с The Best Friends. В AEW Revolution той беше победен от PAC. Освен това през 2020 г. той започна вражда с Крис Джерико. По време на враждата си с Йерихон той се издига до известност и придобива широка популярност. Той сложи край на съперничеството, когато победи Jericho в Mimosa Mayhem на All Out.

Дадоха му два шанса да спечели шампионата на TNT, но и двата пъти се провали. През 2021 г. Kenny Omega победи Orange Cassidy и PAC, за да спечели световната титла AEW в тежка категория на Double or Nothing. През 2022 г. той и The Best Friends започнаха вражда с The Elite и Britt Baker. Той също така победи Адам Коул в мач без светлини на Beach Break. Той се състезава и губи мача от стълбата на Face of the Revolution на Revolution.

Orange Cassidy Net Worth и награди

Ориндж Касиди беше обявен за най-популярния кечист на годината през 2020 г. Освен това през 2021 г. той беше класиран на 21-во място сред топ 500 на единични кечисти в PWI 500.

Този борец е изкарал добре от кариерата си в борбата. Към октомври 2022 г. нетната стойност на този борец се оценява на около 3 милиона долара. Според онлайн източници той печели 500 000 долара годишно от организацията по борба AEW.

Ориндж Касиди Приятелка, запознанства

Ориндж Касиди в момента е неженен и неженен. Освен това той пази личния си живот в тайна и пази дистанция от обществеността. Малко се знае за предишната му връзка. Този човек в момента не е замесен в никакви спорове или слухове.

Популярни Публикации