Орилан – Уики, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Орилан е добре позната стриптизьорка, модел, инфлуенсър в Instagram, медийно лице и знаменитост в социалните медии от Виктория, Тексас, САЩ. Тя е добре известна в цялата страна с необичайната си физика и татуирано тяло.

Бързи факти

Пълно истинско име Орилан Смит.
Дата на раждане април 1999 г.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Място на раждане Виктория, Тексас, Съединени американски щати.
Резиденция Хюстън, Тексас, Съединени щати.
Религия християнството.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Училище/Колеж Частно училище в Тексас.
образование Завършил гимназия.
Професия Модел, стриптизьорка и звезда в социалните медии.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг .

Ориланска възраст и ранен живот

Орилан е роден в Съединените щати през 1999 г във Виктория, Тексас. Тя се премести в Хюстън, Тексас, Съединените щати, с баща си след завършване на гимназията и оттогава живее там. Тя е на 22 години (към 2021 г.). Тя посещава местно училище за началното си образование. Според докладите тя е завършила реномирана гимназия през 2017 г. По-късно тя се премества в Хюстън и се записва в колеж, за да продължи дипломата си за медицинска сестра само в името на баща си. Орилан, от друга страна, не го намери за интригуващо и се оттегли от колежа без разрешението на баща си.

Височина и тегло на Орилан

Орилан е висок 5 фута 7 инча . Тежи приблизително 54 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Орилан

Orylan Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Orylan? Орилан се наслаждава на светския живот в Хюстън. Започва работа и си купува собствен апартамент, когато е на 18 години. Баща й също й подари превозно средство, след като завърши гимназия. Тя често качва снимки от дома си, които дават поглед върху живота й. Нека ви кажа, че тя изкарва солиден прехрана от различни източници. Тя прави пари с танци, моделиране, OnlyFans и се появява в реклами. Според оценките тя има нетна стойност от около 1-2 милиона USD (приблизително).

кариера

Орилан Смит започва работа като бавачка след като завършва гимназия. Според сведенията тя е работила като бавачка от 18 до 21-годишна възраст и е ходила в две домакинства, за да се грижи за прекрасни деца. След това тя напусна работата си като бавачка и започна работа като стриптизьорка и танцьорка. Тя твърди, че е трябвало да скрие татуировките си с тежък слой фон дьо тен, когато е участвала в стриптийз клубове. Освен това, тя е знаменитост в социалните медии, която често публикува свои спиращи дъха снимки в профила си в Instagram. Орилан също има акаунт в „OnlyFans“, където споделя интимни и сексуални снимки с почитателите си.

Orylan Гадже и срещи

Кой е гаджето на Орилан? Татуираната жена разкри много за връзката си. Нека ви кажа, че тя имаше тригодишна връзка с един мъж. Тя излиза с мъж на възраст между 18 и 21 години, но самоличността му е неизвестна. Смит призна, че е в ужасна връзка. Нейният любим я измъчвал и измъчвал физически. Той също така й попречи да иска татуировки и след това я убеди да си татуира името му. Тя прекрати връзката си с приятеля си през 2021 г. Състоянието на връзката й вече е необвързана и тя се интересува само от начина си на живот.

Популярни Публикации