Опаковайте перфоратор - биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Опаковайте перфоратор е YouTuber и геймър от Съединените американски щати. Pack A Puncher е играч на Fortnite и разработчик на съдържанието на Call of Duty: Zombies. Знайте всичко за Опаковайте перфоратор - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Сет Доминик
Дата на раждане: 29 април 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 120 000 долара
Цвят на очите Сив
Цвят на косата кафяво
Родно място Мичиган
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян
образование Завършил гимназия
Братя и сестри Две сестри

Pack A Puncher Биография

Опаковайте перфоратор е роден на 29 април 2000 г. и сега е на двадесет години. Сет Доминик е истинското му име и той е Телец. Сет, от друга страна, е роден в Мичиган, Съединени американски щати. Неговата националност е американец, той е член на бялата етническа група и е християнин. Освен това той не е разкрил нищо за имената на родителите си или други семейни данни. Освен това той има две непознати сестри.

По същия начин Сет е бил страхотен геймър от малък. Освен това той завършва гимназия през 2018 г. Сет посещава Academic Magnet High School в окръг Чарлстън, Южна Каролина.Опаковайте перфоратор с височина и тегло

По същия начин Pack A Puncher притежава привлекателен външен вид и симпатично поведение. Той има добре поддържана физика, която е изключително здрава и във форма. По същия начин Сет е мъж със светла кожа със сиви очи и кафява коса. Неговият ръст, тегло и други телесни мерки като гърди, ханш и други обаче са неизвестни.

кариера

Pack A Puncher е геймър в YouTube, известен преди като „Insane Nightmare“. Той се присъедини към YouTube на 16 юни 2015 г. и в момента има последователи от 2,26 милиона. Освен това каналът на Seth е фокусиран предимно върху видеоигрите. По същество той е онлайн геймър, който трябва да изгради онлайн аудитория чрез своето съдържание за Call of Duty: Zombies и Fortnite. Сет също от време на време качва влогове, дис рапове и лични истории в своя канал. По същия начин той и Youtuber Патрик Смит също са добре известни създатели на Call of Duty: Zombie съдържание. Освен това Сет си партнира с множество други потребители на YouTube.

По същия начин той сподели дебютното си видео, озаглавено „Pack A Puncher Is Here! (Първото ми видео в историята).“ Той качи това видео на 18 януари 2016 г. и в момента има 26 хиляди гледания. Това е уводно видео, в което той обсъжда видовете неща, които ще качва в бъдеще и така нататък. След това Сет пусна второто видео, този път на Call of Duty: Zombies.

Второто му видео, озаглавено „Топ 5 на най-добрите стенни оръжия на The Giant! (BO3 Zombies)“ беше публикуван на 20 януари 2016 г. По същия начин той пусна видеоклипове като „Най-добрият SMG в Black Ops 3 Zombies! (BO3 Zombies)“, „Най-добрата щурмова пушка в Black Ops 3 Zombies!“, „Най-добрата пушка в Black Ops 3 Zombies!“, „Hellhounds Return to Der Eisendrache!“ и „Най-добрата снайперска пушка в Black Ops 3 Зомбита!'.

Освен това неговият видеоклип „КРАЯТ НА FORTNITE! (The Black Hole Season 10 Live Event)“ беше най-гледаният видеоклип в канала. Това беше последната емисия на сезон 10 на Fortnite, която продължи около 11 часа и 54 минути. Това видео е гледано 5,3 милиона пъти. След това друго известно видео с 2,9 милиона гледания е „FORTNITE LOOT LAKE TURNED PURPE!“

Опаковайте перфоратор Нетна стойност през 2022 г

Той натрупа значителна известност чрез канала си в YouTube. Pack A Puncher печели най-много от парите си чрез канала си в Youtube и има нетна стойност от 0 000 към 2022 г.

Pack A Puncher Приятелка и срещи

A Puncher е хетеросексуален и има връзка с жена, която обожава. За приятелката му обаче няма информация, тъй като тя е частно лице. Освен това той е качил множество снимки на двамата в профила си в Instagram.

Популярни Публикации