ONLYUSEmeBLADE- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО meBLADE е добре известен YouTuber, Twitch streamer и социална медийна личност от Съединените щати. ONLYUSEmeBLADE беше бивш анализатор на Call of Duty, който стана пиян стриймър.

Бързи факти

Пълно име: Браян Рисо
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Twitch steamer и личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Беки
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Светлокафяво
Националност американски
деца три

ONLYUSEmeBLADE Биография

Браян Рисо е истинското име на ONLYUSEmeBLADE. Неговият рожден ден е 3 декември 1983 г. Брайън е роден в Съединените американски щати и притежава американски паспорт. В момента той е на 38 години и е роден под знака на Стрелец. Ранният живот и образованието на Браян са неизвестни.

  ONLYUSEmeBLADE (Brian Risso) възраст

ONLYUSEmeBLADE (Брайън Рисо)ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО височина и тегло на meBLADE

Този джентълмен е висок 6 фута 2 инча. Някога той тежеше 310 паунда, но поради алкохола той загуби цялата мускулна маса и пушеше, изчерпвайки тялото си от масата и го оставяйки кльощав. В крайна сметка той падна до 230 и след това до 180. По-късно в живота той падна до почти 160. Въпреки това до декември той се увеличи до 250. Освен това той има лешникови очи и светлокафява коса.

кариера

Брайън спечели популярност единствено чрез използването на механика на ножа в игрите, като ефективно се хендикапира в сравнение с опонентите си. Въпреки това, след период на въздържание след колежа, той възобнови тежкото пиене през 2015 г. За съжаление, каналът на този YouTuber прекрати дейността си на 12 ноември 2020 г.

Освен това, той често използва термините scrumdiliumpscious, изстрел, firesales, расови обиди, опипване, беден и кучка, докато е в нетрезво състояние. Освен това, въпреки бялата си кожа, той и приятелката му Беки често наричат ​​себе си твърдата R N-дума. Към момента обаче двамата често участват в сексуални потоци, където им се подиграват.

Освен това мускулите му са толкова силно увредени, че му е трудно да ходи, да лежи на леглото и дори да пада на земята, докато е трезвен. Освен това към октомври 2021 г. подобряващият му се крак стана почти напълно лилаво-черен.

В резултат на това краката му преди това показват необичайно съхранение на алкохол; едното бедро беше спаружено и приличаше на стар малък костюм за Хелоуин. А другият притежаваше чудовищно бедро, с останалия мускулен корем, пълен с алкохол и други течности.

Съпругата на Браян, Беки, притежава нов канал, наречен „OUMB2“. Към декември 2021 г. той има близо 6000 абонати там. Освен това през юли 2021 г. вторият му канал, „OUMB“, беше забранен след седмица, което показва, че YouTube не иска той да има втори канал. И именно поради тази причина на 29 юли 2021 г. той създаде OUMB2.

Този човек е обвинен в изнасилване (в превозно средство за отдих), расизъм, педофилия и обща поквара като изроден и токсичен пияч (опипвайки тийнейджърки по време на ваканция). В резултат на това Крис Хансен ще проведе интервю с него през септември 2019 г.

Освен това потребителите на Twitter и Reddit обсъждат дали Браян е жив или мъртъв. Този параход, от друга страна, все още е жив. Слухът за смъртта му е развенчан като измама. В резултат на личните си дейности този параход получи много негативни отзиви от зрителите. По същия начин тази личност ще консумира алкохол и от време на време ще припадне по средата на потока си.

Освен това той беше забранен от Twitch и YouTube в резултат на многократни нарушения на правилата и условията. В резултат на това неговата интернет кариера беше напълно унищожена в резултат на тези действия. Освен това YouTube каналът „WishItWas 2016“ излъчи видеоклип на Браян на 13 септември.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО meBLADE Нетна стойност

Този YouTuber и стриймър може да печели добре от дейността си в социалните медии. Той обаче все още не е разкрил публично нетната си стойност.

  ONLYUSEmeBLADE (Brian Risso) нетна стойност

ONLYUSEmeBLADE (Брайън Рисо)

ONLYUSEmeBLADE Съпруга, брак

Браян е женен за Беки. Капитан Съдържание, бивш приятел, се е срещал с жена му в миналото. Освен това, този параход има дъщеря на възраст между двайсет години и син на около двадесет години. В резултат на това е доста сигурно, че бракът не е сключен в църква. Твърди обаче, че доведената му дъщеря го обожава.

Популярни Публикации