Omarosa Manigault Newman- Нетна стойност, съпруг, биография, възраст, етническа принадлежност

Омароза Маниго Нюман е водещ на риалити шоу в САЩ. Omarosa Manigault Newman също е бивш политически помощник. Научете повече за Omarosa Manigault Newman Нетна стойност, съпруг, биография, възраст, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Омароса Маниголт Нюман Омароса Маниголт Нюман
Дата на раждане: 05 февруари 1974 г
Възраст: 47 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: телевизионна личност
Държава: Йънгстаун
Семейно положение: женен
Съпруг Пастор Джон Алън Нюман
Разделям (2) Майкъл Кларк Дънкан, Титъс О’Нийл
Развод Арън Столуърт
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Йънгстаун
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия Кристиян
образование Университет Хауърд
баща Джак Томас Маниголт старши
Майка Тереза ​​Мари

Биография и ранен живот

Омароса Маниго Нюман е родена в Йънгстаун на 5 февруари 1974 г. Тя е родена под зодия Водолей и към момента е на 47 години. Омароса е американец със смесено афро-американско-нигерийско потекло. Тя е родена от Тереза ​​Мари Маниголт и Джак Томас Маниголт старши.

Баща й е убит, когато тя е на седем години. В резултат на това тя завършва The Rayen School. По-късно тя отиде в Централния държавен университет. Тя получава диплома по радиоразпръскване през 1996 г. В резултат на това тя следва и магистърска степен в университета Хауърд.Нетната стойност на Omarosa Manigault Newman

Нетното състояние на Омароса Маниголт Нюман е около 2 милиона долара към 2021 г.

Височина и тегло

Omarosa Manigault Newman е много привлекателна. Тя е висока около 5 фута 10 инча (178 см/ 1,78 м) и стои висока. Освен това, след като се грижи за тялото си, общото й тегло е около 65 кг (143 фунта). Мерките на тялото й също са 36-24-36 инча (91-61-91 см). Косата й е черна, а очите й са тъмнокафяви.

Професионален живот

През последните две години Нюман заема различни позиции в администрацията на Клинтън. Тя започва кариерата си, работейки за вицепрезидента Ал Гор (D). В резултат на това тя работи като кореспондент по график за Гор, отговаряйки на покани. По-късно тя е назначена в службата по персонала на Белия дом. Преди да напусне Министерството на търговията през 2000 г.

През 2004 г. тя се появява в първия сезон на The Apprentice. В резултат на това това е риалити шоу с участието на Доналд Тръмп. Тя беше представена като злодей в шоуто поради тактиката си по време на състезанието. Спомням си много титли, които ми слагаха по това време; те ме нарекоха най-великият телевизионен злодей на всички времена, каза тя на Опра Уинфри през 2013 г. Това не ме направи това, което бях. Винаги съм бил по-голям от моето риалити лице.

Omarosa е била по телевизията. През 2013 г. тя участва в Celebrity Apprentice. Тя стана баптистка свещеница. Бил съм в семинарията от пет години, каза той пред Essence през 2013 г. Намерих най-доброто си призвание, което е да бъда Божи пратеник, казах аз. Започва като помощник пастор в Лос Анджелис, Калифорния. Първо, тя работи за кампанията на Тръмп през 2016 г. Тя беше заместник-председател на NDCC на Тръмп. Това е консервативен клуб, който подкрепя икономическото неравенство и решенията за малък бизнес. През април 2016 г. коалицията се срещна с Тръмп. Тя посочи желанието на Тръмп да учи и да слуша на среща.

Тя беше назначена за директор на кампанията на Тръмп за афроамериканците през юли 2016 г. В интервю тя заяви, че е разговаряла с няколко афроамериканци, които подкрепят Тръмп. Заобиколена съм от хора, които искат да видят Доналд Тръмп като следващия президент на Съединените щати, които са афроамериканци, каза тя пред MSNBC.

Съпругът на Омароса Маниголт Нюман

Omarosa Manigault Newman преди това е имала връзка с Aaron Stallworth и се омъжи през 2000 г. По-късно тя промени фамилията си на Stallworth. Те не можаха да останат заедно дълго и се разведоха през 2005 г. По-късно в живота си тя излиза с актьора Майкъл Кларк Дънкан. От 2010 г. тя има връзка с актьор. Двамата се сгодиха през февруари 2012 г.

За съжаление Майкъл почина и те не успяха да се оженят. По същия начин през август 2013 г. тя имаше връзка със звездата на WWE Титъс О’Нийл. В крайна сметка те се разделиха и връзката им не продължи дълго. В момента е омъжена за пастор Джон Алън Нюман. Те започнаха да се срещат през 2015 г. и се сгодиха през юли 2016 г. Накрая, на 8 април 2017 г., те се ожениха в хотела на Доналд Тръмп във Вашингтон, окръг Колумбия.

Популярни Публикации