Омар Абди Али- Възраст, височина, нетна стойност, съпруга, кариера, националност

Омар Абди Али е сомалийски предприемач, счетоводител, финансов консултант, филантроп и експерт по ислямски финанси. В момента Омар е председател и основател на мултинационалната корпорация за недвижими имоти Integrated Property Investments Limited, както и нейната дъщерна компания Quadron Investments. Научете повече за нетната стойност на Омар Абди Али, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Омар Абди Али
Пол: Мъжки
Професия: предприемач, счетоводител, финансов консултант, филантроп
Държава: Сомалия
Семейно положение: женен
Съпруга Ел Дънкан
Нетна стойност 4 милиарда долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Националност сомалийски
образование Колеж по търговия в Лийдс
деца една (Ева)
Седмица Омар Абди Али Wiki

Биография на Омар Абди Али

Кой е Омар Абди Али? Няма налична биографична информация. Може да е към петдесетте. По същия начин той е от сомалийски произход, но етническата му принадлежност е неизвестна.

По отношение на образованието си Омар завършва Търговския колеж в Лийдс в Обединеното кралство през 1964 г. като дипломиран счетоводител. След това се завръща в Сомалия, където се присъединява към Министерството на финансите и се издига в йерархията до заместник главен счетоводител. Освен това той е член на Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители.  Омар Абди Али

Омар Абди Али със семейството си (Източник: Instagram)

Професионален живот на Омар Абди Али

През 1974 г. Омар започва своята професионална кариера. Работи като финансов консултант в страните от Персийския залив и Европа. През 1983 г. той е назначен за главен изпълнителен директор на DMI Trust, ислямска финансова институция със седалище в Женева, Швейцария. По същия начин DMI стана известна като водеща ислямска финансова институция. Той отговаряше за глобален персонал от 1400 души, разпределени на три континента.

Освен това той е назначен за вицепрезидент на Bahraini Faisal Private Bank. Той също така е създал най-печелившите клонове на компанията в Пакистан, Швейцария и Ню Джърси, САЩ. През 2009 г. той и неговият бизнес партньор Сюлейман А. Дуалех подписаха споразумение с Shelter Afrique, според което тяхната корпорация, Integrated Property Investments Ltd, ще поеме амбициозен жилищен проект в Дар ес Салам, Танзания, известен като сателитния град Бахари Бийч, на стойност 624 милиона щатски долара.

Освен това, що се отнася до професионалната кариера на съпругата му, тя е очарователна и талантлива професионална водеща. В момента тя е наета от ESPN. По същия начин тя е работила за SEC, ACC и NESN.

Нетната стойност и доходите на Омар Абди Али

Колко богат е Омар Абди Али? Омар е натрупал значително състояние чрез своите предприемачески начинания. Нетната му стойност се оценява на около 4 милиарда долара.

Състояние на връзката на Омар Абди Али

С кого се среща Омар Абди Али? Омар е женен мъж, според състоянието на връзката му. В Коста Рика той се жени за известна спортна кореспондентка на ESPN на име Ел Дънкан. Те се срещнаха за първи път на парти в нощен клуб. Приятелят на Омар, диджей, представи двойката. Въпреки това има малко информация за сватбената му церемония. Те са в много щастливи и блажени отношения един с друг. Съпругата му постоянно публикува техни романтични снимки в социалните мрежи.

Освен това двойката посрещна първото си дете, Ева, през юли 2018 г. Няма индикации, че разводът им ще бъде финализиран скоро. Двойката има силна връзка един с друг.

Социална медия

Освен това, когато става въпрос за участието му в социалните медии, той няма такова. Той пази личния й живот от медиите твърде личен.

Също така знайте за Нетна стойност на Keyan Safyari, биография, възраст, националност, етническа принадлежност

Факти

  1. Неговото щастливо число е 18.
  2. Щастливият му цвят е син.
  3. Щастливият му камък е перидот.

Популярни Публикации