Оливия Плат и Итън имаха брачни проблеми от сезон 4 на Добре дошли в Платвил

Добре дошли в Платвил, сезон 4 на TLC, направи премиера на нов епизод във вторник вечерта, а тази седмица Итън влезе в още една кавга с Оливия. Итън се върна от Кайро, след като видя баща си, въпреки че не общуваше много със съпругата си по време на пътуването си. Макар да се ядосваше, че той не говореше с нея, тя беше ядосана, че той направи нещо зад гърба й.

Оливия и Итън имат брачни проблеми след завръщането на четвъртия сезон на „Добре дошли в Платвил“. Започна с Итън, който скри факта, че е купил превозно средство, докато бяха разделени. Двойката също няма комуникация, което е допринесло за техните недоразумения. Но нещата между Итън и Оливия се влошиха, когато актьорът от „Добре дошли в Платвил“ се върна от Кайро с изненада.

Оливия беше ядосана на Итън в Добре дошли в Платвил, епизод 9 от сезон 4.

Деветият епизод на „Добре дошли в Платвил“ започна със свързването на Итън и Бари, след като не разговаряха почти две години. Итън беше разстроен, след като научи за развода на родителите си. Оливия каза, че знае, че Ким и Бари се развеждат, но иска първо да чуе новината от Итън. Тя каза, че му се е обадила около 15 пъти, докато е бил в Кайро, но той й е върнал обаждането само веднъж.

 Оливия Плат

Въпреки че вече беше раздразнена от действията на Итън, тя беше вбесена, когато той пристигна от Кайро с нечия друга кола, а не с мотоциклета си. Звездата от „Добре дошли в Платвил“ попита за мотоциклета на съпруга си. Итън отговори, че е купил употребяван мотоциклет, докато е бил в Кайро, но той се е развалил на връщане.

Оливия беше изненадана и попита Итън защо не й се е обадил и не й е казал за това. Итън каза, че планира да го кара до Тампа и след това да я изненада с него, но батерията се повреди по пътя. Той каза, че ще дойде вечерта, за да се опита да си вземе колата. На въпрос къде е старият му мотоциклет, Итън каза, че е в Кайро. Въпреки въпросите на Оливия, актьорът от „Добре дошли в Платвил“ се развълнува и се отдалечи от жена си.

Оливия каза по време на изповедта си, че решението на Итън да се отдалечи и да затръшне вратата е било младежко. Оливия се опита да преговаря с Итън и да разреши кавгата им, като попита защо той крие новината за новия си мотоциклет от нея. Тя каза, че току-що е разбрала за колата, която той е държал скрит от нея в продължение на осем месеца миналия месец.

 Оливия Плат

Той скри новината за мотоциклета от нея този месец. Въпреки уверението на Итън, че ще се върне у дома и така или иначе ще й го представи, Оливия напомни на съпруга си, че е трябвало да я информира или да се консултира с нея. Оливия обяснила на съпруга си, че той е скрил колата, тъй като били на почивка. Но сега, когато се срещаха, той трябваше да е внимателен към нея, когато ставаше дума за мотоциклета. Добре дошли в Платвил на TLC се излъчва всеки вторник от 22:00 часа. ЕТ. Читателите могат да намерят допълнителна информация в своите местни обяви.

Популярни Публикации