Olivia DeJonge- Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Оливия ДеДжондж е известна австралийска актриса, модел, медийна личност и сензация в социалните медии. Тя стана известна в нацията в резултат на изключителните си актьорски способности и способности за моделиране. Първоначално тя привлече вниманието като озвучител в тийнейджърските си години и след това се присъедини към актьорския бизнес.

Бързи факти

Истинско име Оливия ДеДжондж.
Професия Актриса, инфлуенсър, модел и звезда в социалните медии.
Възраст (към 2022 г.) 24 години.
Рождена дата 30 април 1998 г.
Родно място Мелбърн, Виктория, Австралия.
Зодия Телец.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Квалификация Завършвам.
Алма матер Презвитериански женски колеж, Пърт.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност австралийски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 52 кг
В лири: 114 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 3″

Възраст и ранен живот на Оливия ДеЙондж

Оливия ДеДжондж беше роден на 30 април 1998 г в Мелбърн, Виктория, Австралия. Съобщава се, че е била на 5 години, когато се е преместила в Пърт, Западна Австралия, със семейството си. Оливия е на 24 години (към 2022 г.). Завършва образованието си в известно местно училище. Според източници тя се е записала в Presbyterian Ladies College в Пърт, за да получи бакалавърска степен. Тя започва да се фокусира върху актьорската си кариера, след като завършва училище.

Височина и тегло на Оливия ДеДжондж

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Оливия ДеДжондж е висока 5 фута 3 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи. Оливия ДеДжондж

Olivia DeJonge Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Оливия ДеДжондж? Известната актриса и нейното семейство живеят в разкошен имот. Тя печели пари от различни области, включително актьорско майсторство, моделиране, реклами и други. Освен това кара маркови автомобили и публикува снимки в профилите си в социалните мрежи. Нетната й стойност се оценява на 1,5 милиона щатски долара (приблизително).

кариера

Olivia DeJonge започва кариерата си като озвучител, докато е в ранните си тийнейджърски години. Участвала е в над 40 радио реклами. Нейната официална биография в IMDb гласи, че е направила актьорския си дебют през 2011 г. с късометражния филм „Good Pretender“. Тя е избрана за участие в допълнителни филми поради своята привлекателност и изключителни актьорски способности. През 2015 г. тя е избрана за ролята на Шанийн Куиг / Тара Суифт във филма „Скривалище“ (ТВ сериал). Тя стана известна през 2022 г. в резултат на ролите си във филмите Elvis’ и ‘The Staircase’. Други проекти, по които е работила, са The Society, Love and Other Places, Will, Scare Campaign и много други.

Olivia DeJonge Гадже и срещи

С кого се среща Оливия ДеДжондж? Тази зашеметяваща актриса разкри много малко за личния си живот. Хората станаха любопитни за нея, когато стана добре известна в нацията с изключителното си представяне в „Елвис“ и други филми. Нека ви кажа, че тя е публикувала няколко снимки със свои приятели и други актриси в акаунтите си в социалните медии, но никога не е споменавала никого, освен своя приятел. Според няколко онлайн съобщения тя вече не е омъжена и се концентрира единствено върху актьорската си кариера.

Популярни Публикации