Оливия Яйс- Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

каза Оливия е известна актриса от Кот д’Ивоар, модел, звезда в социалните медии, интернет сензация и медийно лице. Тя стана добре известна в страната, след като се състезава в добре познатия конкурс „Мис Свят 2021“. Каролина Белавска беше втората подгласничка на шоуто и беше коронясана за Мис Свят 2021 на 17 март 2022 г.

Бързи факти

Пълно истинско име каза Оливия
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
рожден ден 28 август 1997 г.
Възраст (към 2021 г.) на 24 години.
Професия Модел, звезда в социалните медии и медийно лице.
Родно място Бряг на слоновата кост.
Религия християнството.
Етническа принадлежност африкански.
Алма матер Местно училище в Кот д'Ивоар.
Квалификация Завършил маркетинг и мениджмънт.
Слънчев знак Зодия Дева.
Националност Кот д'Ивоар.

Биография на Оливия Яс

каза Оливия разкри в профила си в социалните мрежи, че винаги реже тортата за рождения си ден на 28 август. Според докладите тя е родена през 1997 г. в Кот д'Ивоар, западноафриканска държава. Тя е на 24 години (към 2021 г.). Завършва основното си образование в известно училище.

Оливия каза Образование

След като завършва гимназия, тя посещава реномиран университет и получава бакалавърска степен по маркетинг и мениджмънт. Тя е много ентусиазирана относно обучението си. В интервюто си тя каза, че очаква с нетърпение да бъде приета в университет и да завърши магистърската си степен. Тя обича да получава уникална информация от различни източници.Височина, тегло на Оливия Яйс

каза Оливия има височина 5 фута 11 инча и тегло 53 кг. Размерът на обувките й е 8 (САЩ). Измерванията на тялото й са 32-26-34 инча. Има черни очи и черна коса.

 каза Оливия

Olivia Yace (Източник: Instagram)

Оливия казва гадже, срещи

След невероятното си представяне в състезанията „Мис Свят 2021“, този известен модел стана център на внимание. Тя беше само на няколко крачки от спечелването на шампионата. Във всеки случай, когато тя стана известна, много хора се заинтересуваха да научат повече за нея. Направихме обширно проучване, за да научим повече за нейния любовник, но не успяхме да го направим.

Въпреки факта, че е споделила много снимки със свои приятели и колеги модели, тя никога не е разкривала нищо за гаджето си. В момента тя се концентрира единствено върху кариерата и образованието си на модел. Възможно е също тя да иска да запази връзката си в тишина. Ще класифицираме връзката й като необвързана, защото не знаем нищо за нейния приятел.

Семейство Оливия Яйс

На Оливия Яйс майка винаги я е насърчавала да преследва мечтите си, според нейните биоданни. Тя продължи да казва, че майка й е работила много усилено, за да я вкара в индустрията за моделиране. След като проведохме задълбочено проучване на нейните акаунти в социалните медии, открихме, че името на баща й е Жан-Марк Ясе и той е кмет по професия. От друга страна, майка й се казва Йоланда Ясе и работи като бизнес мениджър.

Yace също сподели многобройни снимки на себе си с майка си в своите акаунти в социалните медии. Освен това, тя е силно вярваща в християнската религия и в Исус. Тя е гражданка на Кот д'Ивоар с африкански етнически произход.

кариера

каза Оливия заяви, че модата и моделирането са имали голямо влияние върху нея. Тя започва да се занимава с моделство, когато е едва на 13 години. Майка й беше голяма помощ за нея, когато трябваше да подписва договори за модели с агенции за таланти. Тя се състезава в конкурса „Мис Кот д’Ивоар 2021“, след като спечели няколко малки конкурса за красота. Нейната невероятна личност и нестандартно мислене я тласкат към титлата „Мис Кот д’Ивоар 2021“.

След това Яси се състезава в конкурса „Мис Свят 2021“. Състезанието беше разделено на две части, първата през декември 2021 г., а втората през март 2022 г. Поради нарастващия брой случаи на коронавирус по света, то беше разделено на две части. Състезанията приключиха на 17 март 2022 г. в Coca-Cola Music Hall в Сан Хуан, Пуерто Рико.

Позволете ми да ви информирам, че Оливия успя да си осигури позицията на втори подгласник на шоуто. Каролина Белавска от Полша бе коронясана за Мис Свят 2021. Шри Сайни е първата подгласничка на шоуто.

Olivia Yace Нетна стойност

каза Оливия и семейството й водят охолен начин на живот. Тя живее в прекрасен дом с членовете на семейството си. Тя също така притежава маркови автомобили и други артикули от висок клас. Тя изкарва добър живот чрез договори за моделиране, промоции, реклами и други средства. Нетната й стойност се оценява на между 1-2 милиона USD (приблизително).

Любопитни факти

 • Оливия обича да пътува до нови места с членовете на семейството си.
 • Тя сподели няколко снимки от фотосесията си в социалните мрежи.
 • Обича да прекарва време с деца.
 • Yace често посещава скъпи търговски центрове, за да си купи дрехи.
 • Тя получи възможност да се появи в списанието 'Uniwax'.
 • Моделството, казва тя, е много по-важно за нея от модните ревюта.
 • Известният модел смята майка си за най-добрия си ментор, модел за подражание и основа.
 • От малка е научена да се гордее със своята култура и идентичност.
 • Оливия говори три езика (английски, испански и френски).
 • Любимата й песен е „This Little Light of Mine“, а любимият й филм е „Mama Mia“.

Популярни Публикации