Оливър Мустафа Оз - Всичко за сина на Мехмет Оз

Оливър Мустафа Оз е син на д-р Мехмет Оз, турско-американска телевизионна знаменитост, писател и пенсиониран кардиоторакален хирург. Лиза Оз, майка му, е автор и телевизионна личност. Оливър е студент в Колежа за лекари и хирурзи Vagelos на Колумбийския университет. Освен това смята себе си за начинаещ фермер и рибар.

Бързи факти

Пълно име Оливър Мустафа Оз
Първо име Оливър
Презиме Мустафа
Фамилия Оз
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени Американски щати
Бащино име Мехмет Оз
Баща професия Телевизионна личност, хирург, автор
Име на майката Лиза Оз
Професия майка Телевизионна личност, автор
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Рак
Семейно положение Отношение
Връзка с Кейти Флин
Sibilngs Дафни Оз, Зоуи Жасмин Оз, Арабела Сезен Оз
образование Колеж по лекари и хирурзи Вагелос
Дата на раждане 2 юли 1999 г
Възраст 23 години

Бракът на родителите му

Бракът на Мехмет и Лиза беше донякъде оркестриран. Срещнали се за първи път чрез бащите си, които били добри приятели. Когато бяха попитани за тяхната любовна история, те казаха на Yahoo Life, че бащите им са били на вечеря заедно и са ги поканили. Лиза първо сбърка Мехмет с майстор и възкликна: О, този сервитьор е толкова готин. Тя каза, че Мехмет не е говорил с нея през цялото време на вечерята, а вместо това с майка й, което Мехмет разкри, че е било, защото по това време той е разбрал, че ако успее да накара майка й да го приеме като достоен ухажор, той може да накара Лиза да ела на среща с него.

След това Мехмет каза, че трябва да й се обади и да я попита дали иска да излезе следващата седмица, на което Лиза отговори, че ще го направи, ако той няма други срещи, тъй като тя го вижда само ако той не излиза с друга .Мехмет първоначално предположи, че това е прилепнал ход на Лиза.

Първата среща между Мехмет и Лиза беше фиаско. Той доведе Лиза на първата им среща в Pat’s Steakhouse, без да знае, че тя е вегетарианка. Лиза, която оцени усилията му, разкри, че е вегетарианка. Те имаха значителен спор седем месеца след като започнаха да излизат, но битката беше полезна за тях в дългосрочен план, защото Мехмет разбра, че Лиза е човек, без когото не може да живее.

  Оливър Мустафа Оз

Така че Мехмет излязъл по улиците да търси Лиза и бързо грабнал лист от бутилка, който лежал на пътя, и й го предложил, като казал, че ще създаде нещо от тях и ще го остави да се ожени за нея. В страхотния брак на родителите си той преоткрива себе си. Мехмет и Лиза са женени от 37 години, но все още изглеждат като току-що женена двойка.

И ключът към техния щастлив брак е, че те никога не се уморяват един от друг и никога не се приемат за даденост. Освен това на всеки седем години те предефинират партньорството си, като подновяват обетите си. Според Мехмет трябва да преоткривате брака си на всеки седем години, което важи не само за брака, но и за бизнеса и приятелствата, особено в брака.

Биография на Матю Расет

Начинът на живот на Аня и Матийо в премиерата на сезон 1 на Истински приятелки в Париж разкри, че двамата са си изкарвали добре прехраната. Аня призна в предаването, че е лицензиран екскурзовод, който струва 500 евро за обиколки на историческите и културни забележителности на Париж. Матийо, от друга страна, е учен по данни и специалист по луксозен бизнес. Отгледан е от учители по физика и математика.

Завършва университета в Хавър с бакалавърска и магистърска степен по международен бизнес и започва кариерата си в продажбите, след като проявява интерес към часовниците и тяхната механика. След седем години работа в секторите на бижутата, часовникарството и лукса, той избира да преследва кариера в науката за данни. Роденият в Париж владее френски, английски, японски и китайски.

Той е единственият брат и сестра сред тримата.

Оливър е най-малкият от трима братя и сестри. Той е единственият брат и сестра сред трите сестри. Дафне, по-голямата му сестра, е писателка и телевизионна водеща. Зоуи Ясемин Оз и Арабела Сезен Оз са другите му сестри. Оливър е отдаден чичо на трите си племенници и племенник, всички от които са родени от сестра й Дафни и съпруга й Джон Йованович преди 12 години.

  Оливър Мустафа Оз

Любовната история на Матийо и Аня

Той е сгоден за Аня Файърстоун от Real Girlfriends в Париж в личния си живот. Те се запознават преди пет години в бар на Ritz Paris’ Bar Hemingway и оттогава са заедно. Миналата година Аня качи касова бележка от кръчмата, където двойката се срещна за първи път през 2017 г.

Надписът на публикацията в Instagram гласи:

Открих касова бележка от 13 август 2017 г., Риц, Париж, Франция: когато отидох сам в бар Хемингуей за мартини. @matthie rasset се чувстваше по същия начин. Срещнахме се онази вечер и пътищата ни никога не се разделиха. Честита 4-та годишнина, любов моя!

Те споделят хубав апартамент в центъра. Те имаха връзка от разстояние преди да заживеят заедно, така че виртуалните срещи бяха характерни за тях още преди епидемията. Оливър предложи брак на приятелката си Кейти Флин. През 2022 г. те се сгодиха. Двойката, която скоро ще се ожени, често публикува свои снимки в социалните мрежи.

Нетна стойност

Той се готви да стартира своята професия. Сега знаем колко струва баща му Оливър.

Той има огромна нетна стойност като известен лекар, писател, хирург и телевизионна личност.

Той печели 20 милиона долара всяка година и има нетна стойност от 200 милиона долара.

Популярни Публикации