Оли Шолотан - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Оли Шолотан е добре известен актьор, модел, певец, автор на песни, театрален артист, медийно лице, телевизионна личност и сензация в социалните медии от Атланта, Джорджия, Съединени щати. Той е добре известен в нацията с дълбокия си глас и изключителни актьорски способности.

Бързи факти

Пълно истинско име Оламид Шолотан.
Известно име Оли Шолотан.
Дата на раждане 5 април 1998 г.
Възраст (към 2021 г.) на 23 години.
Място на раждане Атланта, Джорджия, Съединени щати.
Религия християнството.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Училище/Колеж Kinder гимназия за сценични и визуални изкуства.
Училището за театър, филми и телевизия на UCLA.
образование Завършвам.
Професия Актьор, певец и телевизионна личност.
Зодия Овен.
Етническа принадлежност африкански
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 63 кг

Оли Шолотан Възраст & Рано живот

Оли Шолотан е роден в Атланта, Джорджия, САЩ през 1998 г . Той прекарва по-голямата част от детството си в Хюстън, Тексас, САЩ. Сега той е базиран в Лос Анджелис, Калифорния, Съединените щати, за своята актьорска кариера. Оли е на 23 години (към 2021 г.). Той посещава Kinder High School за сценични и визуални изкуства за завършването на гимназията след завършване на основното си образование. След това той получава бакалавърска степен от Училището за театър, филм и телевизия на UCLA.

Височина тегло

Оли Шолотан е висок 5 фута 7 инча . Тежи приблизително 63 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Оли Шолотан

Оли Шолотан Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Оли Шолотан? Оли Шолотан и семейството му се радват на богат начин на живот. Той има луксозен апартамент в Лос Анджелис, който е обзавел с вкус. Оли се сдобива и с няколко автомобила от висок клас. Той никога не е показвал начина си на живот в нито един от акаунтите си в социалните медии. Хората се възхищават на скромния му начин на живот. Нека ви кажа, че той изкарва солиден живот от актьорство, промоции, пеене, реклами и реклами на марки. Според оценки той има нетна стойност от приблизително 2-3 милиона USD към октомври 2022 г. .

кариера

Оламид Шолотан започва да практикува актьорски техники в гимназията. Той се появяваше в няколко пиеси със свои съученици и съдиите похвалиха представянето му. След това завършва бакалавърската си степен и започва курсове по актьорско майсторство. Според биографията му в IMDB, той прави актьорския си дебют през 2017 г. с късометражния филм „Main Street'. През 2018 г. Шолотан играе Джереми в късометражния филм „Parting with Communists'. На следващата година той получава ролята на Taequan Mann в сериалът „All American“. Оли стана известен, след като беше избран за ролята на Карлтън Банкс в телевизионния сериал Bel-Air.“ Според съобщенията, това е преработка на ситкома от края на 90-те „Fresh Prince of Bel-Air“. Колегите на Оли включват Джабари Банкс, Дуейн Мартин, Ейприл Паркър Джоунс, Стивонте Харт, Касандра Фрийман, Акира Акбар, Тайлър Барнхард, Каруче Тран, Скоти Томпсън и много други.

Шолотан също има много мек тон на гласа. Мелодиите му обикновено се приемат добре от публиката. Той обича да изпълнява поп музика. Той подписа със звукозаписната компания „Lamintin Records“. През юли 2018 г. издаде дебютния си албум, наречен „Jive“. През февруари 2020 г. той издаде друго EP, озаглавено „Soulful Gazing“. Освен това той издаде няколко песни , включително Steal My High, Scatta, Damn Good, Apollo 11, Hurts Too Real и Lie 2 Me.

Приятелка на Оли Шолотан и срещи

С кого се среща Оли Шолотан? Оли е надарен и интелигентен млад човек. През 2019 г. той обяви в своя Twitter акаунт, че е необвързан. Много хора спекулираха през 2020 г., че той се среща с колежката си Изабел Мей. Така че все още никой от тях не е коментирал циркулиращите слухове. Шолотан току-що публикува няколко очарователни снимки с момиче на име Киара Брайънт.

По същия начин той е споделял изображения със свои приятели и съ-актьори, но никога не ги е признавал повече от колегите си. В резултат на това считаме, че състоянието на връзката му е необвързан. Той е изцяло посветен на актьорската си кариера и се стреми да бъде известен актьор във филмовия бизнес.

Популярни Публикации