Офелия Никълс - Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност

Офелия Никълс е добре позната звезда на TikTok, инфлуенсър в социалните медии, продуцент на дигитално съдържание, подкастър, Youtuber и предприемач от Mobile, Алабама, Съединени щати. Тя е добре известна в нацията с невероятните си видеоклипове в TikTok със синхронизиране на устни. Офелия също е подкастър и производител на дигитален материал. Тя също е участвала в няколко подкаста.

Бързи факти

Истинско име Офелия Никълс.
Също известен като МаМаТот.
Shoelover99.
Професия TikTok Star, дигитален създател, влиятелен човек в социалните медии, създател на съдържание, Youtuber, подкастър и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 40 години.
Рождена дата 2 септември 1981 г. (сряда).
Родно място Мобил, Алабама, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Мобил, Алабама, Съединени американски щати.
Зодия Зодия Дева.
Нетна стойност USD 800K-950K (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер СОУ 'Теодор'.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Офелия Никълс

Офелия е родена на 2 септември 1981 г , на родители в Мобайл, Алабама, САЩ. Тя е вярваща християнка. Офелия Никълс е на 40 години според рождената си дата (към 2021 г.). Нейният рожден ден винаги е на 2 септември. Офелия, от друга страна, е добре образована жена. Според страницата й във Фейсбук тя е посещавала гимназия „Теодор“ и е завършила през 2012 г. Освен това се е записала в реномирана институция за продължаване на образованието.

Височина и тегло на Офелия Никълс

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Офелия Никълс е висока 5 фута 6 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Офелия Никълс

Офелия Никълс Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Офелия Никълс? Никълс е добре платена в професионалната си работа. Освен това е работила с редица известни фирми. Тя също така популяризира разнообразие от козметика и модерни стоки за облекло в социалните медии. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Офелия Никълс се оценява на между 800 000 и 950 000 долара. (приблизително).

кариера

Офелия е добре позната знаменитост в TikTok и разработчик на цифрово съдържание. Тя е добре известна с невероятните си видеоклипове със синхронизиране на устни. В допълнение, Никълс е подкастър и влиятелен човек в социалните медии. Тя също така е домакин на подкаст програма, наречена Tot Talks с двама приятели. В своя подкаст тя обсъжда най-вече родителството и психичното здраве. Тя натрупа милиони фенове в официалния си акаунт в TikTok.

Тя също така споделя собствените си истории на своя специален уебсайт, Shoelover99. Офелия има над 23,5 хиляди последователи в своя акаунт в YouTube (към юни 2022 г.). Тя също публикува влогове за пътуване в своя канал. Освен това Никълс прекарва по-голямата част от времето си в акаунта си в TikTok.

Офелия Никълс Съпруг и брак

Кой е съпругът на Офелия Никълс? Що се отнася до любовния й живот, Офелия е омъжена дама, която живее щастливо със съпруга си в Мобил, Алабама, САЩ. Името на съпруга й, според някои медийни сметки, е Дерик Никълс. На страницата й във Фейсбук пише, че се е омъжила за съпруга си на 13 март 2010 г.

Тя също публикува няколко снимки на себе си и съпруга си в социалните медии. Офелия, от друга страна, е горда майка на четири деца, три мъже и едно момиче. Имената на децата й са Рандън Лий Никълс, Гибсън Филипс, Бейдж Лий (дъщеря) и още едно. Синът й Рандън Лий Никълс е бил прострелян и починал ден преди 19-ия си рожден ден, според източници. Освен това тя помоли феновете си да й помогнат да открие убийците на сина й.

Популярни Публикации