Одри Ролоф- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Одри Ролоф е известен писател, базиран в Портланд, Орегон, телевизионна личност, блогър, съпруг на знаменитост, звезда в социалните медии и медийно лице. Тя е добре известна в страната като блогъра „Auj Poj“. Знайте всичко за Одри Ролоф- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно истинско име Одри Мирабела Боти.
Друго име Одри Мирабела Ролоф.
Псевдоним(а) О, Лейди.
Религия християнството.
Дата на раждане 19 юли 1991 г.
Възраст (към 2021 г.) на 30 години.
Място на раждане Портланд, Орегон, Съединени щати.
Професия Автор, телевизионна личност и звезда в социалните медии.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Рак.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Сънсет гимназия.
Орегонски държавен университет.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг .

Възраст и ранен живот на Одри Ролоф

Родена е в Портланд, Орегон, САЩ, през 1991 г . Твърди се, че тя живее в Лос Анджелис, Калифорния, в Съединените щати. Нейната възраст е тридесет години (към 2021 г.). Получава основното си образование в местно училище. След това тя се записва в гимназията Сънсет за последната си година. Според нейния профил в LinkedIn тя се записва в Oregon State University през 2009 г. и завършва през 2014 г. с бакалавърска степен по маркетинг и предприемачество.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Одри Ролоф е висока 5 фута 7 инча и тежи около 524 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има лешникови очи.  Одри Ролоф

Одри Ролоф (Източник: Google)

Нетната стойност на Одри Ролоф през 2022 г

Колко е нетната стойност на Одри Ролоф? Приходите й идват от различни източници, включително социални медии, телевизионни предавания, списания, книги и блогове. Нетното състояние на Одри Ролоф се оценява на 2-3 милиона щатски долара към 2022 г.

Биография на Одри Ролоф

кариера

Одри Мирабела Боти е работила в различни среди след обучението си. След гимназията тя започва работа като сервитьорка/координатор на събития в компанията „Young Life“. През 2012 г. тя се завръща да работи като стажант по лека атлетика в олимпийски изпитания в Oregon Track Club.

Ролоф работи като сътрудник по продажбите в Anthropologie през 2012 г. Тя натрупа опит като стажант по маркетинг на олимпийски спортове в компанията „Nike“ през 2013 г. Одри работи като търговски представител в „Gallo Wine Company“ от 2014 до 2015 г. Сред другите й работни места бяха тези в агенцията за таланти „Discovery Studios Limited“ и други. Тя е блогър за „Auj Poj“ от януари 2010 г.

Одри Ролоф проявява силен интерес към писането на книги и истории в ранна възраст. Според съобщенията тя е написала редица книги, включително Creative Love: 10 Ways to Build a Fun and Lasting Love, A Love Letter Life: Pursue Creatively, Date Intentionally, Love Faithfully, Memories of Us и много други. Тя също така е създала отделен уебсайт, който споделя своите дневници и списания.

Одри Ролоф Съпруг и брак

Кой е съпругът на Одри Ролоф? Одри Мирабела Ролоф е прекрасна млада дама. Тя е имала връзка с Джеръми Ролоф, според източници. Двамата се срещнаха за първи път на среща на сляпо, организирана от техни общи приятели. Те станаха приятели и прекараха около две години в общуване помежду си. Одри и Джереми започнаха да се срещат малко след това. Джеръми Ролоф предложи брак на Одри на сватбата през март 2014 г., след като бяха заедно в продължение на три години. Съобщава се, че те са се оженили на 20 септември 2014 г. в Roloff Farms в Хилсбъро, Орегон, САЩ. Те поканиха голям брой членове на семейството, роднини и приятели.

Популярни Публикации