Одри Пуенте - Всичко за бившата съпруга на Джей Томпсън

Одри Бридж е метеоролог от САЩ. Тя е добре позната с отразяването на времето през уикенда по Fox 5 NY WNYW от 6 до 22 часа.

Бързи факти

Пълно име Одри Бридж
Първо име Одри
Фамилия Мост
Дата на раждане 3 март 1970 г
Възраст 51 години
Професия Метеоролог
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Град на раждане Ню Йорк
Държава на раждане Съединени Американски щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Риби
Семейно положение Разведена
Съпруг Джей Томпсън
Без деца 3
нетна стойност 3 милиона долара

Съпругът на Одри Пуенте

Бившият й съпруг Джей Томпсън беше неин съпруг. Информацията за датата на брака й беше внимателно проучена, но нашият изследователски екип разкри много. Влезте. На 18 септември 2004 г. те станаха съпруг и съпруга. Ето снимка от сватбата на двойката. Разкриването на информация за нейните деца беше предизвикателство, докато нашият изследователски екип не се зарови в едно от нейните интервюта. Тя разкри в интервю от лятото на 2010 г., че има три деца. Синът й Матео Джей е роден през 2007 г., а дъщеря й Лола Джей е родена през август 2010 г. Тя уведомява медиите за дъщеря си и често я споменава. Сантана Томпсън, първото й дете, е родено през 2005 г.

 Одри Бридж

Одри Пуенте (Източник: Google)Те успешно пазят личния си живот и децата си от светлината на прожекторите. Тя не иска детето й да е част от медийния цирк. Според някои доклади бракът на Одри Пуенте и Джей Томпсън не проработи и те се разведоха, въпреки че тя изглеждаше блажено омъжена за съпруга си. Те не бяха казали кога са се развели и причината за развода им.

Нетна стойност

Нетното състояние на Одри Пуенте е 3 милиона долара към 2022 г. Нейната компетентност в своята област, упоритата работа и ангажираността й позволиха да натрупа значителна нетна стойност. Месечното й възнаграждение е около 250 000 долара. Тя и семейството й водят охолен начин на живот. Тя обича да почива със семейството си на различни дестинации.

Одри каза в интервю, че е стартирала собствена компания за производство на дрехи с декоративни кристали. Тя е модница с многобройни изображения в Instagram, на които носи разкошни дрехи.

Уикито на Одри Бридж

Одри Пуенте е родена на 3 март 1970 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Към 2019 г. тя е на 49 години. Тя е родена в Съединените щати в Ню Йорк, Ню Йорк. Родителите й са Тито Пуенте, латино барабанист, и Маргарет Асенсио, домакиня.

 Одри Бридж

Одри Пуенте (Източник: Google)

Нейната националност е американка и тя е бяла. Тя получава магистърска степен от Държавния университет на Мисисипи по магистърска степен по геонауки със специалност метеорология. Тя получава бакалавърска степен по говорна комуникация от университета в Сиракюз.

Популярни Публикации