Одри Холкъм - Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера, нетна стойност

Одри Холкомб е известна американска актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии и предприемач от Атланта, Джорджия. Одри е добре известна с изключителните си актьорски способности. Холкомб също е известен модел и телевизионна личност.

Одри направи телевизионния си дебют като Карли в късометражния филм Musical Hearts от 2015 г., според нейния профил в IMDb. По-късно тя се появява в редица проекти. Одри е модел, както и актриса. Научете повече за Одри Холкомб, като прочетете тази статия.

Бързи факти

Истинско име Одри Холкомб.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, влиятел в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 21 годишен.
Рождена дата 7 юли 2000 г. (петък).
Родно място Атланта, Джорджия, Съединени щати.
Сегашен адрес Атланта, Джорджия, Съединени щати.
Зодия Рак.
Нетна стойност USD 600K-900K (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Училище Пайдея.
Фирменото актьорско студио.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.

Биография на Одри Холкомб

Одри Холкомб е роден в петък, 7 юли 2000 г., в Атланта, Джорджия, САЩ. Тя е родена в добре установено християнско семейство. Одри Холкомб е на 21 години от рождения си ден (към 2022 г.). Рожденият ден на Одри винаги е на 7 юли.  Одри Холкомб

Одри Холкомб (Източник: Instagram)

Образование на Одри Холкомб

Одри посещава училище Paideia за завършването си, според нейния профил във Facebook. По-късно тя се записва в The Company Acting Studio, за да продължи актьорското си образование. По-късно тя започва работа в индустрията.

Семейство Одри Холкомб

Одри е отгледана в християнски дом. От профила й в Instagram научихме, че семейството й се състои от шест души, включително и тя. Баща й, Рик Холкомб, е предприемач, според докладите. Името на майка й, от друга страна, е Мери Бет Холкомб.

Одри е най-малката от трима братя и сестри, с двама братя и една сестра. Форест Холкомб, Брукс Холкомб и Сади Холкомб са имената на нейните братя и сестри (сестра). Тя също така е публикувала множество свои снимки с родителите и братята и сестрите си в социалните медии.

Одри Холкомб Гадже, запознанства

Одри, според докладите, е отворена дама. Тя обича да пътува с приятелите си от колежа. Холкомб също сподели множество снимки с приятелите си в профила си в Instagram. Холкомб не разкрива никаква информация за настоящия си приятел или партньор. Може би е необвързана.

кариера

Одри Холкомб е завършена актриса. Холкомб започва уроци по актьорско майсторство в ранна възраст. Учила е и в The Company Acting Studio. Одри започва актьорската си кариера през 2015 г. с късометражния филм Musical Hearts.

По-късно тя се появява в редица филми и телевизионни предавания, включително This Is Home, Junior Guards, Scary Story и други. Холкомб стана известна след ролята на Амелия в късометражния филм Colt 45. Тя изигра Идън в сериала на Netflix Stranger Things 4 през 2022 г.

Нетната стойност на Одри Холкомб

Холкомб прави пари от актьорската си кариера. Тя също така получава допълнително възнаграждение за платени кампании за моделиране и промоции. Тя и семейството й в момента живеят в Атланта, Джорджия. Нетната стойност на Holcomb се оценява на между 0 000 и 0 000 USD (приблизително) към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • J Pervis Talent Agency представлява Одри.
  • Тя се радва на туризъм и преходи с приятелите си.
  • Холкомб има над 69,6 хиляди последователи в Instagram (към май 2022 г.).
  • Тя направи първата си публикация в Instagram на 26 септември 2014 г.
  • В момента Одри работи върху следващия си проект, American Cherry, който ще излезе през 2023 г.

Популярни Публикации