Одри Брадфорд излиза ли с някого? Всичко, което трябва да знаете за личния й живот

Одри Брадфорд е модел на IMD ​​и знаменитост в социалните медии. Тя също е YouTuber и амбициозна актриса.

Бързи факти

Пълно име Одри Брадфорд
Първо име Одри
Фамилия Брадфорд
Дата на раждане 22 юни 1996 г
Възраст 25 години
Професия Модел, YouTuber, личност в социалните медии и актриса
Националност американски
Град на раждане Албакърки, Ню Мексико
Държава на раждане Америка
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Рак
Семейно положение Запознанства
Височина 168 см

Гаджето на Одри Брадфорд

Тази зашеметяваща новомексиканска красавица има връзка. Самоличността на нейния приятел е неизвестна, но името му в Instagram е maximkroos. Специализира модна и портретна фотография. Тя пътува до Ел Ей през 2014 г., за да се види с тогавашния си приятел и се запознава с настоящия си приятел, който също е първият човек, когото среща в Ел Ей. Нещата между нея и бившия й обаче не се получиха и те предпочетоха да прекратят връзката си.

Тази красива двойка е заедно от доста време. Преди да започнат да се срещат, тя и настоящият й приятел са били дългогодишни познати. Има предположения, че любовната им афера е започнала през 2016 г., но това все още не е потвърдено. Въпреки това те са били страстно влюбени един в друг. Одри Брадфорд

Одри Брадфорд (Източник: Google)

Приятелят на нейния фотограф не може да й се насити, както се вижда от публикациите му в социалните медии. Той обича да я снима, а неговият Instagram е изцяло посветен на изображенията на Одри. Двамата поддържат връзка на живо от доста време. Те дори имаха куче на име Чарли, което обожаваха като деца. За съжаление, Чарли почина през ноември 2019 г., оставяйки Одри и приятеля й обезумели. Одри дори публикува съобщение за това колко е разстроена и колко много ще й липсва косматият й приятел. Още не са избрали дали да се женят или не. Въпреки това, като се има предвид колко симпатизират един на друг, не би било изненадващо, ако се оженят в бъдеще.

Нетна стойност

Нетната стойност на Одри е неизвестна към октомври 2022 г. Тя започна като модел в Instagram, когато хората я забелязаха, след като започна да качва снимки на бикини. Въпреки това тя е натрупала богатството си чрез моделиране. Представляват я агенция Maverick Artists и IMD Modeling. Работила е с лейбъли като Killer Swimwear, Aque Swimwear и Unique Vintage Clothing. Нейните видеоклипове в YouTube също стават известни; сега тя има 54,7 хиляди последователи. Тя също е участвала в реклами.

Начин на живот

Тя води здравословен начин на живот. Тя тренира всеки ден, а някои от любимите й упражнения включват джогинг, скачане на въже и йога. Това са причините зад нейната бикини физика, която тя гордо показва в профилите си в социалните мрежи. Тя обожава кафето и го консумира първа сутрин. През нощта тя обича да яде бисквити. Тя обожава да пътува и обича да пътува с любимия си, когато може.

 Одри Брадфорд

Одри Брадфорд (Източник: Google)

Любопитни факти

  • Рожденият ден на Одри е на 22 юни. Тя е родена и израснала в Албакърки, Ню Мексико, през 1996 г., което я прави на 25 години към 2021 г.
  • Тя е средно висока 5 фута 6 инча (168 см).
  • Тя поддържа тялото си във форма с упражнения и здравословна диета; измерванията на тялото й са 32-25-36 инча.
  • Този зашеметяващ модел има зашеметяващи лешникови очи и естествено кафява коса.

Популярни Публикации