Очаква се Topper Guild да се появи в сериали на Netflix. Организирайте се с Home Edit 2

Звездата на TikTok Topper Guild е готов да се появи в Get Organized с The Home Edit 2 в Netflix заедно със собствениците на услугата за организиране на дома, The Home Edit. Шоуто започва на 1 април 2022 г. Водещата Клеа Шиърър и Джоана Теплин ще помогнат на знаменитостта в социалните медии да опрости стаята си и да живее в чиста среда за по-добра полезност и производителност.

Всичко за Topper Guild

Обществената фигура Topper Guild, известен със своите шантави шеги и комедийни практики, скоро ще бъде видян заедно с Clea Shearer и Joanna Teplin, водещите на Get Organized с The House Edit 2, които му помагат да опрости дома си и да поеме контрола над нещата си. Звездата на социалните медии стана известен в TikTok, след като брат му посъветва да се тества приложението, тъй като всички го използват. Той го пробва в продължение на седмица, като споделя своите шеги и комедийни видеоклипове в приложението, но се отказа поради по-малко последователи.

 Топър ГилдиятаВъпреки това той отново започна да споделя видеоклиповете в приложението, след като брат му му даде тази книга, наречена The Dip. Говорейки за това как книгата е вдъхновила избора му да опита отново TikTok, той каза на ONE37pm:

И по същество книгата е за преминаване през дните, когато не искате да го правите. И признаването, че въпреки че обичате нещо, понякога няма да му се насладите, но просто трябва да запомните, че го обичате.

Той добави:

И тогава се върнах в TikTok и си обещах, че ще качвам три пъти всеки ден в продължение на две седмици и след това ударих един популярен видеоклип.

След това знаменитостта започва да публикува редовно видеоклипове и бързо се превръща в един от най-известните доставчици на съдържание в мрежата с няколко вирусни филма. Гилд има 28 000 000+ в TikTok и 6 000 000+ в YouTube, според неговата биография в Instagram.

 Топър Гилдията

Относно Организиране с The Home Edit 2

Първият сезон на шоуто започна през есента на 2020 г. със собствениците на бизнеса за организиране на дома The Home Edit, Клеа Шиърър и Джоана Теплин. Първият сезон включва няколко известни клиенти от A-списъка, включително Нийл Патрик Харис, Рийз Уидърспуун, Ева Лонгория и Клои Кардашиян.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Topper Guild (@topperguild)

Следвайки същия модел, вторият сезон на шоуто ще включва Крис Прат, Катрин Шварценегер, Келси Балерини, Уини Харлоу, Дрю Баримор, Даниел Брукс, Топър Гилд, Кевин Харт и Тайлър Хъбард. Програмата ще бъде пусната в Netflix на 1 април 2022 г.

Популярни Публикации