Очаква се Lee Na-Young да се завърне в корейската драматична индустрия след три години

Лий На-Йонг , актрисата, е планирано да се завърне в телевизията. Lee Na Young беше официално потвърден като главен герой на сериала в новата оригинална серия на Wavve Travel Diary of Park Ha-Kyung на 15 септември.

Парк Ха-Кюнг, гимназиален учител, който преподава език и изкуства, е обект на епизода. Докато тя прекарва делничните си дни, заобиколена от тийнейджъри, тя прекарва уикендите си в катарзисни еднодневни пътувания. Тези уикенд бягства са пълни с ефимерни, но незабравими събития за нея и хората, които среща по пътя си.

В предстояща K-драма, Lee Na-Young ще изобрази духа на пътешественик.

Lee Na-Young прави добре дошло завръщане в света на K-драмите с нова програма. Уникалната пиеса обещава да се свърже с публиката и да ни остави да размишляваме над живота. Всеки има моменти в живота си, когато се чувства неспокоен и иска да се скрие от погледите на света. Всеки човек има желание да избяга, независимо дали е да избяга от ежедневието си или да избегне по-големи препятствия по пътя, и неуспехът да избяга често ги кара да излязат извън контрол. Лий На-Янг

Парк Ха-Кюнг иска да пътува и да избяга по разбираеми причини. В събота тя отива на еднодневни екскурзии и изследва удивителния свят на пътешествията, като следва краката и сърцето си. Дневникът на Park Ha-Travel Kyung ще включва весели истории от различни жанрове, включително романтика, човешки интерес, благотворителност, комедия и фентъзи.

Има много вълнение около Travel Diary of Park Ha-Kyung, тъй като Lee Na-Young ще направи първата си телевизионна изява след участието си в световно популярната драма на tvN през 2019 г. Romance Is a Bonus Book с Lee Jong-Suk. За да направи нещата още по-уникални, Lee Jong-Pil, добре известен с големия си блокбъстър Samjin Company English Class, ще режисира дебютната си драма. Син Ми, сценарист, с когото преди това е работил по същия филм, също ще участва в този предстоящ проект.

Повече информация за Lee Na-Young

Лий На-Йонг, опитна актриса, която сега се е превърнала в домакинска фигура в корейския бизнес, направи своя дебют през 1988 г., но се изстреля до известност с високо аплодирания телевизионен сериал „Владетелят на вашия собствен свят“ през 2002 г. Кариерата й процъфтява след първоначалния импулс , и тя се превърна в един от най-популярните и високоплатени актьори в корейския бизнес.

 Лий На-Янг

След поредица от успешни филмови продукции, актрисата се завърна в царството на K-драмите през 2019 г. с Romance is a Bonus Book. Актрисата от 'Красиви дни' изобрази единствен по рода си герой като самотна работеща майка, която се опитва да си създаде професионално име, като същевременно се бори с лични демони. Програмата отекна сред феновете по целия свят и оттогава се превърна в една от най-известните корейски драми. Очакванията за дневниците на Park Ha-Travel Kyung растат до небето, като феновете са нетърпеливи да видят Lee Na-Young в нова светлина.

Популярни Публикации