Обри Конърс - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Обри Конърс е дете на знаменитост и известна американска актриса. Обри Конърс е най-известна с това, че е дъщеря на американския тенисист Джими Конърс.

Бързи факти

Пълно име: Обри Лий Конърс
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Нетна стойност 300 хиляди долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
баща Джими Конърс
Майка Пати Макгуайър
Братя и сестри Брет Конърс

Биография на Обри Конърс

Обри Конърс е на 36 години и е родена в Съединените щати през 1985 г. Тъй като действителната й дата на раждане не е известна към момента, нейната зодия също е неизвестна. Обри Лий Конърс е истинското й име. Тя идва от кавказко семейство.

Джими Конърс и Пати Макгуайър бяха нейни родители, когато се роди. Баща й също е известен американски тенисист. Той също така е представял страната си на редица международни събития. Майка й също някога е била модел. Тя е християнка от религиозна гледна точка. Тя също има брат на име Брет Конърс.По отношение на образованието, Конърс завършва гимназиалните си курсове в местно частно училище. Тя обаче не е публикувала имената на гимназията или колежа си в медиите. В кратък срок ще ви предоставим актуална информация след задълбочен преглед.

  Възраст на Обри Конърс

Обри Конърс

Височина и тегло на Обри Конърс

Обри Конърс има добре оформено и добре поддържано тяло, стоящо на височина от приблизително 5 фута и 6 инча. Тя също тежи около 65 килограма. Освен това тя има прекрасни сини очи и кафява коса. Освен това няма налична информация за измерванията на тялото или размера. Ще ви уведомим веднага щом тя разкрие подробностите си.

кариера

Обри Конърс също е спин и F45 фитнес инструктор. От друга страна, баща й, Джими Конърс, има зашеметяваща нетна стойност от 12 милиона долара. Джими има 109 титли на сингъл и беше номер едно в света 160 поредни седмици по време на кариерата си.

Джими има пет титли на закрито, включително Уимбълдън и US Open на двойки, както и Уимбълдън на сингъл, всички през 1982 г. От 2006 г. до 2008 г. той също е треньор на Анди Родик, Мария Шарапова и Юджини Бушар.

Обри Конърс Нетна стойност

Обри Конър работи като асистент по маркетинг и промоции за Лос Анджелис Лейкърс. Всеки уебсайт, от друга страна, все още не е показал нейната нетна стойност. В резултат на това в началото на 2022 г. можем да очакваме да струва приблизително 300 000 долара.

  Обри Конърс нетна стойност

Обри Конърс

Обри Конърс Съпруг, брак

Обри Конърс сега е щастливо женен. Да ти си прав. Тя се омъжи за своя неназован приятел на 2 ноември 2019 г. на красива скромна сватба, според нейния един туит в Twitter.

Обичам те татко! тя написа в публикацията си, която включваше снимка на нея и баща й Джими, танцуващи на нейната сватба. Тя също изрази благодарност към Бог за най-невероятния уикенд в живота си! Тя също така сподели селфи на себе си и съпруга си, надписвайки го с фразата Married my best pal! и емоджи със сърце.

Изглежда само няколко гости са присъствали на сватбата им. Булката, Конърс, носеше бяла рокля без ръкави със сребърен кристал за глава и изглеждаше зашеметяващо. От другата страна младоженецът беше облечен в черен костюм. За съпруга й обаче се знае малко, защото тя никога не е говорила публично за връзката им в публичното пространство.

Популярни Публикации