oanh- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина, религия

ох е добре известен TikToker, Instagrammer и YouTuber. Тя има над 750 000 последователи в Instagram и повече от 2 милиона поддръжници в TikTok. Тя качва широка гама от танцови кадри, включително коремен танц, танц на пилон и аеробика. Oanh може да се види и в двете платформи за социални мрежи, а нейните видеоклипове в Instagram и Snapchat са забавни за гледане. Включете се, за да научите повече за Уикипедия на Oanh, биография, възраст, височина, тегло, срещи, телесни измервания, нетно състояние, семейство, кариера и няколко други подробности.

Бързи факти

Истинско име ох
Псевдоним ох
Известен като Instagrammer, TikToker
и YouTuber
Възраст 24-годишен
рожден ден 13 ноември 1997 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Скорпион
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,68 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-26-37 инча
Размер на чашката на сутиена 34 Б
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 0 K – 0 K
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Oanh, възраст, семейство

oanh е роден на 13 ноември 1997 г. Тя е на 24 години към 2022 г . Тя е от смесен произход и има американско гражданство. Нейната зодия е Скорпион. Тя е родена в Съединените американски щати. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя все още има братя. По отношение на квалификацията има добро образование.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Оан? Тя е висока 5 фута 8 инча или 1,68 метра или 168 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). По същия начин тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Какви са телесните мерки на Oanh? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 34-26-37 сантиметра. Тя има кантар за сутиен 34 B.  ооо

Oanh позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност

Каква е нетната стойност на oanh? Тя споделя редица вегански рецепти и ястия на уебсайта си. Тя започна да качва видеоклиповете си с танци в TikTok, защото обича да танцува. Леа е невероятно талантлива танцьорка. Тя е умела в танца на корема, който често показва в TikTok. Тя бързо стана известна. Нейният акаунт беше залят от фенове, поддръжници и комплименти малко след някои от ранните й видеоклипове. Нетната й стойност се очаква да бъде между 0 – 0 милиона.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Oanh започва да учи и други танцови стилове. Скоро след това тя започна да публикува кадри, на които люлее крака на хип-хоп ритми. Тя също така качва видеоклипове с отговори, в които отговаря на други видеоклипове и кадри в YouTube. Тя също започна да споделя записи със съвети и уроци за красота. Нейното красиво лице е идеално подходящо за този тип публикации и феновете я засипаха с признателност. Няколко нейни почитатели признаха, че са се влюбили в нея. Чувството й за красота е безупречно. oanh е направила много модни актуализации и в една от тях тя показа и цялата си колекция.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Oanh? Тя е необвързана и държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Предишният й романтичен опит все още е неизвестен.

Факти

  • oanh има различен, уверен и жизнен вид, който напомня на някои от лейбълите, в които е работила в Съединените щати.
  • Тя има прекрасна кожа и остри очи.
  • Тя има способността да влияе на живота на хората с боп, който съдържа овластяващо послание да обичате себе си и да се откъснете от онези, които ви омаловажават!
  • Любимият й цвят е жълто.
  • Фенове, фенове и доброжелатели все още могат да се включат и да я поздравят и да поддържат връзка с нея чрез предпочитания от тях сайт за социални мрежи.
  • С нарастващ отпечатък в социалните мрежи, тя несъмнено полага основата за успешно бъдеще и е сила, с която трябва да се съобразявате!
  • Oanh е неустоимо красива, освен че притежава едно от най-горещите тела.

Популярни Публикации