Нурдиан Куака- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина, кариера

Времето в Нурдиан е известен бизнес магнат в Индонезия. Нурдиан Куака стана известен по време на бракоразводната си процедура с бившата съпруга Джейми Чуа. Той е инвестирал в различни индустрии, включително автомобили, недвижими имоти и казина. Знайте всичко за Биография на Нурдиан Куака, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Бързи факти

Пълно име: Времето в Нурдиан
Пол: Мъжки
Професия: Бизнесмен, бивш съпруг на знаменитост
Държава: Индонезия
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Развод Джейми Чуа
Нетна стойност 50 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 38-32-26 инча
Родно място Джакарта
Националност индонезийски
Етническа принадлежност източно-азиатски

Биография и ранен живот

Времето в Нурдиан е роден на 12 октомври 1965 г. и е на 55 години към момента на писане. Той е родом от Джакарта, Индонезия, и притежава зодия Везни. Родителите, братята и сестрите на Нудиан и другите членове на семейството са неизвестни.

По отношение на образованието си той посещава гимназия в Манила и по-късно получава диплома по мениджмънт. Няма обаче проверена информация за институциите, в които е посещавал.Височина и тегло

Той е висок приблизително 5 фута 6 инча и тежи приблизително 70 килограма. По същия начин той има измерване на гърдите-талията-ханша приблизително 38-32-26 инча. Очите му са тъмнокафяви, както и косата му.

кариера

Времето в Нурдиан е професионален бизнес магнат от Индонезия. Той също така е известен като мултимилионер бизнесмен с интереси в недвижими имоти, казина, автомобили и други нови бизнес ниши. По същия начин той закупи Cloud 9 Lifestyle. Това е производител на обувки.

Нурдиан Време Нетна стойност

По отношение на нетната стойност и приходите, Нурдиан Куака има приблизителна нетна стойност от приблизително 50 милиона долара долара към 2022 г. Като инвеститор в недвижими имоти той притежава множество недвижими имоти в цяла Азия.

Освен това той притежава дом в Хонг Конг, който струва 15 милиона щатски долара. Освен това бизнес магнатът изненада сина си с разкошен апартамент за 24-ия му рожден ден. Този апартамент се намира близо до яхтите на Sentosa Cove. Освен това той печели пари чрез частната си фирма.

Nurdian Weather Съпруга и брак

Нурдиан Куака е известен и като бившия съпруг на Джейми Чуа. Джейми работеше като стюардеса и се запознаха по време на полет. В момента Джейми е инфлуенсър в социалните медии и е сгодена за Терънс Ко.

Той придоби допълнителна известност след развода си с Джейми, сингапурец от китайски произход. Двойката се жени в края на 80-те и се развежда през 2011 г. Освен това той споделя две деца с бившата си съпруга Джейми, дъщеря Калиста Чуо и син Кливланд Чуо. Дъщеря им е инфлуенсър в социалните мрежи. Синът им, от друга страна, е картинг състезател, който завърши трети в първото си състезание през септември 2018 г. Кливланд също е ентусиаст на мръсните велосипеди.

Джейми поиска от него 450 000 долара месечна издръжка по време на развода им. Освен това бившата му съпруга поиска издръжка, за да поддържа охолния си начин на живот. Той струваше приблизително 80 милиона долара частни инвестиции и 15 милиона долара в недвижими имоти по време на развода им. Бившата му съпруга обаче успя да получи контрол върху по-голямата част от активите му чрез споразумението им за развод.

Той се натъкна на противоречия след развода си. Това е резултат от разследването на Интерпол за активите му. Той всъщност притежаваше флот от автомобили от висок клас, включително Ferrari, Lamborghini и Porsche. Освен това той прекъсна всички връзки с бившата си съпруга до края на 2011 г. От май 2020 г. той беше забелязан в Сингапур с новата си съпруга. Няма обаче потвърдена информация за новата му връзка.

Популярни Публикации