Нупур Шарма- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Нупур Шарма е известен инфлуенсър в социалните медии. Нупур Шарма е най-известна като създател на съдържание в Tiktok, но също така има силно присъствие в други социални медийни платформи като Instagram и други. Научете повече за нетната стойност на Нупур Шарма, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Нупур Шарма
Дата на раждане: 27 септември 1999 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Звезда на Tiktok, личност в социалните медии
Държава: Филипините
Семейно положение: по отношение
Запознанства Къща Давонат
Разделям Джонас Бриджис.
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност Филипините
образование Университет на Северна Каролина
Instagram Нупур Шарма Instagram

Възраст и ранен живот на Нупур Шарма

Нупур Шарма е родена във Филипините на 27 септември 1999 г. В момента е на 21 години. Тя беше приета в Университета на Северна Каролина в випуска на Шарлот през 2022 г. Нейният астрологичен знак е Везни.

Нупур предпочита да пази личния и семейния си живот за себе си. Тя избягва да обсъжда семейството си в социалните мрежи. Тя е израснала в много любяща и грижовна среда. Родителите й бяха много подкрепящи и загрижени за нейните нужди. С други думи, тя е имала детство, което несъмнено я е оформило в талантлива и самодостатъчна жена. В момента обаче не знаем нищо за нейната религия.Височина и тегло на Нупур Шарма

Колко висок е Нупур Шарма? Нупур е висок приблизително 5 фута 4 инча и тежи около 53 кг. Освен това, няма информация за другите й измервания на тялото, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. По същия начин тя има сини очи и тъмнокафява коса, която често боядисва руса.

  Нупур Шарма

Нупур Шарма (Източник: Pinterest)

кариера

Нупур е добре позната личност в социалните медии с хиляди последователи. Тя също е инфлуенсър в социалните медии. Нупур вдъхновява феновете си да обичат техните тела, герои и т.н. Тя е от индийски произход. Тя излизаше с друга звезда на TikTok, Джонас Бриджис. Те вече са се разделили. Donate Casa е новото гадже на Nupur.

Nupur е известен със своето nuNupurn приложението TikTok. Тя е създател на видеоклипове, който публикува комбинация от комедийни и синхронизирани видеоклипове, които понякога включват забавен каданс или преходи. Тя има над 3,6 милиона последователи. Най-старата снимка в нейния акаунт в Instagram е от октомври 2016 г. Тя използва оригиналния звук на Лео Райли YOURE BE MY EVERYTHING за видео в TikTok, което тя озаглави, Когато той казва, че имам нужда от място #foryoupage.

В допълнение, фокусът на NuNupur’sain е върху комедийни видеоклипове, видеоклипове с танци и синхронизиране на устни. Тя има над 3,6 милиона последователи в TikTok. Тя е добре известна и със своите привличащи вниманието снимки и видеоклипове в Instagram, които публикува под името @n u p u r.

Нетна стойност на Нупур Шарма 2022 г

Колко е нетната стойност на Нупур Шарма? Нетното състояние на Нупур Шарма е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Тя може да изкарва добре от акаунтите си в TikTok и Instagram. Нупур има няколко прекрасни татуировки по цялото тяло.

Нупур Шарма гадже и запознанства

С кого се среща Нупур Шарма? Нупур се среща с Давонат Каса. Те продължават да се представят един друг в съответните си публикации в Instagram, да споделят окуражаващи думи и да демонстрират любовта и привързаността си един към друг. Те обаче прекарват страхотно време заедно и се наслаждават на времето си заедно.

Връзката й върви много добре, без усложнения и проблеми. Това демонстрира нейната несломима отдаденост и отдаденост на връзката й. Тя често публикува снимки на любовта си в социалните мрежи, показвайки вродената си и безусловна любов към него. Джонас Бриджис е бившият на Нупур.

Популярни Публикации