Noura El Shwekh- Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, кариера

Нура Ел Швек е публична личност и съпруга на известна спортна знаменитост. Нура е добре известна в медиите заради връзката си с г-н Жо-Вилфрид Цонга, виден френски тенисист. През 2012 г. съпругата й беше пета в света като елитен тенисист. В своята професионална тенис кариера, съпругът на Нура е спечелил 18 шампионати на сингъл и две титли от Мастърс 1000.

Бързи факти

Пълно истинско име Нура Ел Швек
Псевдоним Нура
Възраст (към 2022 г.) 33-35 години
Популярни като Съпруга на бившия тенисист Жо-Вилфред Цонга
Професия Общественик
Дата на раждане ч/б 1987-1989г
Място на раждане Швейцария
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Франция
образование Завършвам
Училище Местна гимназия
университет Държавен университет
Нетна стойност 250 хиляди долара
Националност Френски
Етническа принадлежност арабски
Религия ислям
Зодия Не се знае
Езици Английски. Френски
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″

Noura El Shwekh Възраст и ранен живот

Нура Ел Швек е роден между 1987 -1989г и в момента е на възраст между 33 и 35 години. Твърди се, че е родена в Швейцария. Родното място на Нура Ел Швек обаче все още не е определено. Що се отнася до нейното образование, тя изглежда като завършила студентка с отлични комуникационни способности.

Височина и тегло на Noura El Shwekh

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Нура Ел Швек е висока 5 фута 9 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Нура Ел Швек

Noura El Shwekh Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Noura El Shwekh? Нура не разкрива публично работата, която извършва, за да се издържа и да увеличи нетната си стойност. Въпреки това, през последните години тя беше открита за своя охолен начин на живот в емисията си в Instagram. Нетната стойност на Noura, от друга страна, трябва да бъде близо до 0k USD към октомври 2022 г. Нетното състояние на съпруга й е в милиони долари.

кариера

В профила си в Instagram Нура до голяма степен е следвала американски и френски модели. Тя не разкрива каква професия е имала преди брака си с Жо-Вилфрид Цонга. Съпругата на Нура Ел Швек, висок 6 фута и 2 инча тенисист, от друга страна, имаше забележителна кариера. Жо-Вилфрид Цонга спечели Купа Дейвис през 2017 г. и Купа Хопман през 2014 г. Той достигна финалите на Откритото първенство на Австралия през 2008 г. Съпругът на Нура сега е 254-ти в света. Жо-Вилфред Цонга също спечели сребро в състезанието на двойки мъже на летните олимпийски игри в Лондон през 2012 г.

Noura El Shwekh съпруг и брак

Кой е съпругът на Нура Ел Швек? Нура и нейният съпруг Жо-Вилфрид Цонга са женени от 2014 г. Те са излизали дълго време преди да се оженят. Нураа и Жо-Вилфрид Цонга обявиха в медиите преди брака си, че и двамата ще стават родители. Шугар Цонга, първото им дете, се роди на 17 март 2017 г.

Noura El Shwekh и Jo-Wilfried Tsonga се ожениха тайно на 23 юли 2018 г. Тяхната тайна сватба се състоя в Château de Bagnols, във Villefranche-sur-Saône, Франция. На 26 май 2021 г. те потвърдиха, че очакват второто си дете. Нура също сподели първата си снимка с второто си дете на 28 юли 2021 г. Нура все още не е разкрила името на второто си дете в медиите.

Популярни Публикации