Норвежкият филм Royalteen скоро ще бъде пуснат в Netflix

Тази седмица Netflix ще направи премиера на нов филм, наречен Royalteen. Royalteen е норвежки филм, режисиран от Емили Бек и Пер-Олав Сренсен, който се върти около невероятно драматичен тийнейджърски романс, който проследява принц Карл Йохан (Матиас Сторхи) и новодошлата Лена (Инес Хисатер Асерсон), докато преговарят в трудния свят на любовта и класовите различия .

Филмът ще бъде пуснат в международен мащаб на 17 август 2022 г. Въпреки че Netflix не е обявил официално датата на пускане, филмите в Netflix обикновено стартират около 3 часа сутринта EST в Съединените щати. Филмът, написан от Ester Grenersen, е базиран на популярната книга на Randi Fuglehaug и Anne Gunn Halvorsen Arvingen. Шоуто е създадено от Janne Hjeltnes от The Global Ensemble Drama.

Промоция за Royalteen: Забранена любов и по-дълбоки взаимоотношения

Сюжетът на Royalteen се съсредоточава върху нарастващата романтика между главната героиня Лена и бъдещия крал Карл Йохан, светска личност от висока класа от забързания медиен свят. Двамата герои от сериала идват от много различни култури и имат доста различни личности, което създава латентно напрежение в много ситуации. Тийзърът за Royalteen вижда как Карл влиза в училището, привличайки вниманието на всички в стаята. Той влиза и сяда до Лена, нова ученичка в училището. Те започват дискусия, която бързо става оживена и забавна. Във въздуха явно се усеща някакво романтично напрежение.

  Royalteen

Според Daily Research Plot официалното резюме на филма е следното:

Лена е наясно, че виждането и обвързването с наследника на кралството може да ги постави и двамата в неустоимо положение и тя не е казала на Кале или на някой друг за още по-голямата си тайна, което е и причината да се отдалечи от нея нация. Дали нейната огромна тайна ще предизвика сериозен проблем или ще станем свидетели на щастлив край за принц и обикновен човек?

Проблемът с връзката на Карл и Лена е доста очевиден. Тъй като са от два различни свята, за двамата ще бъде трудно да поддържат връзка, особено ако трябва да обмислят бъдещето. Освен социалните им различия, принц Карл Йохан е редовна цел на противоречия и онлайн дебати. Без да знае престолонаследника, Лена е пламенен писател, който публикува статии за него в своя блог. Принц Карл също не знае, че простата Лена има много свои тайни.

  Royalteen

Веслеми Мркрид, Сънива Линд Хилунд, Петер Уид Кристиансен, Филип Барджи Рамберг, Мартин Грид Тоенесен, Ели Рианън Мюлер Осбърн, Кристиан Рууд Калъм, Амали Спорсхайм, Пл Ричард Лъндърби, Кармен Андреа Хилунд и Вр Сренсен Грнли също се появяват във филма. На 17 август 2022 г. Netflix ще пусне Royalteen. Въпреки че не е установено официално време, филмът вероятно ще дебютира около 12 сутринта тихоокеанско време или 3 сутринта EST. Официалното време на излъчване на филма ще се различава в зависимост от часовите зони на всяко място.

Популярни Публикации