Норма Кулинг- Нетна стойност, биография, възраст, съпруг, височина, Instagram, кариера

Норма Кулинг е известен модел и актриса. Норма Кулинг е добре известна с ролите си в телевизионни предавания и филми. По същия начин Норма Кулинг е най-известна с ролята си на Ава Бекер в телевизионния сериал Chicago Med. Научете повече за Норма Кулинг Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Съпруг, Височина, Instagram, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Норма Кулинг
Дата на раждане: 04 декември 1990 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 26 ноември 2015 г
Съпруг Сър Джеймс „Шерлок“ Бонд
Нетна стойност 300 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Ню Йорк
Националност американски
образование Лондонска академия за музикално и драматично изкуство
баща Майкъл Кулинг
Майка Кристи Зеа
Instagram Норма Кулинг в Instagram
IMDB Норма Кулинг IMDB

Възраст и ранен живот на Норма Кулинг

Норма Кулинг е роден в Ню Йорк на 4 декември 1990 г. В момента тя е на 32 години и с американска националност. Нейните родители, Michael Kuhling (баща) и Kristi Zea (майка) я отгледаха (майка). Тя често актуализира своята социална медия със снимка на родителите си.

Няма информация за нейните братя и сестри или семеен произход, освен подкрепящите я родители. Тя имаше силно желание да играе още от дете. През 2012 г. тя се записва в Лондонската академия за музикално и драматично изкуство, за да преследва мечтите си. От малка Норма е очарована от актьорското изкуство. Тя се записва в Лондонската академия за музикално и драматично изкуство през 2012 г., за да преследва мечтите си. Получава дипломата си през 2014 г. и започва професионалната си кариера.Височина и тегло на Норма Кулинг

Колко висока е Норма Кулинг? Kuhling е висок 5 фута 7 инча (1,7 м). Въпреки че има стройна структура на тялото, теглото й не се разкрива. Има кафяви очи и е руса.

  Норма Кулинг

Височината на Норма Кулинг (Източник: Pinterest)

Професионална кариера на Норма Кулинг

През 2002 г. Норма Кулинг прави своя филмов дебют като Бет във филма 'Семейство Джоунс'. През 2016 г. тя изобразява Рейчъл във филма Fallen. Тя започна ролята си на Dr. Ава Бекер в телевизионния сериал Chicago Med в

Тали Медел и Кулинг участваха в четвъртия филм на режисьора Дан Салит от Ню Йорк, Четиринадесет. Премиерата на филма беше на международния филмов фестивал в Берлин и получи възторжени отзиви. По същия начин тя се появява в редица предавания и публикации, включително The Hollywood Reporter, TV Guide Magazine и други.

Норма Кулинг Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Норма Кулинг? Норма Кулинг си изкарва комфортен живот като актриса. Норма Кулинг „има нетна стойност от 0 000 към октомври 2022 г. . Предишният й филм Fallen имаше бюджет от 40 милиона долара и боксофис от 41 милиона долара. Освен това тя печели между 56 000 и 120 000 долара на епизод на някои от най-популярните телевизионни предавания. Тя също е модел, моделира за различни марки, позира за множество списания и очевидно печели допълнителни пари.

Статус на връзка с Норма Кулинг

Кой е съпругът на Норма Кулинг? На 26 ноември 2018 г. Норма Кулинг разкри семейното си положение. Тя публикува снимка, на която се целува с мъж в Instagram. Тя също така написа в надписа, че днес преди 3 години в кметството на Ню Йорк се омъжих за най-красивия англичанин в света. В края на 2018 г. двойката се ожени в кметството на Ню Йорк. Сър Джеймс „Шерлок“ Бонд е значимият друг. Тази очарователна двойка е силно влюбена и изглежда, че са заедно на много места. Освен романтичния си живот, тя е голям фен на котките. Тя предпочита котки и често публикува техни снимки в различни социални мрежи.

Социална медия

Норма е активна в различни социални медийни платформи, включително Instagram. Тя има 46,7 хиляди последователи в Instagram. Тя споделя снимки на себе си и котката си Гимли. Kuhling, от друга страна, не е във Facebook или Twitter.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Щастливият й камък е тюркоаз.
  3. Щастливият й цвят е оранжев.

Също така, знайте за Нетна стойност на Кристен Джонстън, биография, възраст, националност

Популярни Публикации