Нона Гайе - Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, нетна стойност

Нона Гайе е актьор, носител на награда Грами, бивш моден модел и актриса. Нона Гей стана известна като Зи в научнофантастичните филми „Матрицата презареждане“ и „Матрицата: революции“. Разгледайте повече за Wiki на Nona Gaye, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Нона Гайе
Дата на раждане 04 септември 1975 г
Възраст 46 години
Хороскоп зодия Дева
Късметлийско число 8
Щастлив камък Сапфир
Щастлив цвят зелено
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Козирог
Пол Женски пол
Професия Актриса, модел, певица
Държава елен
Височина 5 фута 10 инча (1,78 м)
Тегло N/A
Семейно положение единичен
Разделям принц
Нетна стойност 3 милиона долара
Заплата 62 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Вашингтон.
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени (афро-американски, ирландски, гръцки и афро-кубински)
баща Марвин Гей
Майка Джанис Хънтър
Братя и сестри две
Twitter Нона Гей Twitter
IMDB Нона Гайе IMDB
Седмица Сега Gaye Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Нона Гайе Биография, възраст, семейство

Коя е Нона Гайе? Нона Гей е родена във Вашингтон, окръг Колумбия, на 04 септември 1974 г. Сега тя е на 46 години и е от американски етнос. Тя е дъщеря на Марвин Гей и Джанис Хънтър, които са от афро-американски, ирландски, гръцки и афро-кубински произход.

По същия начин баща й е известен музикант, който е и неин идол. Марвин III и Франки, нейните двама братя и сестри, са били нейни приятели в игрите, откакто е била момиче. Тя е израснала в Ню Йорк, Лос Анджелис и Остенде, Белгия, където баща им се е преместил за данъчни цели.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Нона Гайе? Нона Гайе е висока 5 фута 10 инча . По същия начин тя има прекрасен черен цвят на косата и тъмни очи.

  Нона Гайе

Нона Гайе позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Въпреки че не участва в общността на социалните мрежи, тя имаше акаунт в Twitter, който влезе през юли 2010 г., но не го е използвала от няколко години.

Нетната стойност на Нона Гей 2022 г

Каква е нетната стойност на Нона Гайе? Тя има много пари като актьор, които може да използва, за да посрещне нуждите си. Nona Gaye вече има нетна стойност от около 3 милиона долара към октомври 2022 г . Освен това, като музикант, тя набира 62 000 долара годишно.

Професионален живот, кариера и стил на живот

По отношение на работата на Нона Гайе, тя започна да се появява във филма Любов към бъдещето. Atlantic Records издадоха този филм през октомври 1992 г. През 1994 г. тя записа дует с Принс, наречен Love Sign в компилационния компактдиск 1-800-NEW-FUNK. Тя се появи през 2001 г., за да презапише и разпространи сингъла на баща си What’s Going On за изследване на СПИН. По същия начин тя бе поела ролята на Зи от Алия, която загина в самолетна катастрофа малко след началото на снимките на продълженията на Матрицата през 2002 г. Тя също беше участвала във филми като Полярен експрес, Катастрофа, XXX2: Следващият етап , Матрицата, Кръв и кост и Евангелието.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Нона Гайе? Тя вече беше започнала да се съмнява в биологичните си предпочитания. Нона Гайе никога не е излизала. В момента е необвързана. Тя просто се концентрира върху работата си и отделя повече внимание на себе си. Въпреки това, когато е на снимачната площадка, тя взема личното на Нони, който е влюбен в Пати.

Някога е била приятелка с Принс (1993). По отношение на предишни връзки, тя се е срещала с Джъстин Мартинес. През 1997 г. романтичната двойка осинови син на име Нолан Пенц Мартинез, след което се съгласиха да се разведат.

Факти

  • Нона Гей е актьор, носител на награда Грами, бивш моден модел и актриса.
  • Нона Гей стана известна като Зи в научнофантастичните филми „Матрицата презареждане“ и „Матрицата: революции“.

Популярни Публикации