Noelle Best- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера, нетна стойност

Ноел Бест е личност в социалните медии и експерт по фитнес и здраве. Ноел Бест преди това е работила като мениджър продажби на Charter Fitness.

Бързи факти

Празнувано име Ноел Бест
Възраст 37 години
Ник Име Ноел
Раждане Име Ноел Бест
Раждане Дата 1984-12-25
Пол Женски пол
Професия Личност в социалните медии
Родена нация Съединени щати
Място на раждане Минеаполис, Минесота
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Хороскоп Козирог
Семейно положение Женен
Дата на брак 2014 г
Съпруг Мат Бест
Религия Кристиян
Сексуална ориентация Направо
Източник на богатство Кариера на личност в социалните медии
Нетна стойност 100 000 до 1 милион долара
Тип тяло тънък
Височина 5 фута 4 инча
Тегло 130 паунда
Цвят на косата Тъмно кафяво
Цвят на очите Тъмно кафяво

Най-добра биография на Ноел

Ноел Бест е родена в Минеаполис, Минесота, на 25 декември 1984 г. В момента е на 37 години. Този човек е израснал в Минесота, където е завършил образованието си. Националността й е американка, а зодията й е Козирог.

Тя също е второто дете на родителите си, с по-малка сестра Мелани и по-голяма сестра Анжелита Нийдлър. Двете й сестри и тя са отгледани в Индиана. Тя също е леля на двамата племенници на Анжелита. Тя изповядва християнството като своя религия.Noelle Best Височина, Тегло

Ноел Бест е висок пет фута и осем инча. По същия начин тя тежи 130 паунда (59 килограма). Кожата й е светла, косата й е черна и има кафяви очи. Ноел е зашеметяваща дама с перфектна фигура на пясъчен часовник и зашеметяваща усмивка.

През последните няколко години тази личност спечели няколко сърца. Тя е много загрижена за фитнеса си и тренира редовно. Тя също е много загрижена за плановете си за диета, за да поддържа красивата си физика. Кожата й също е покрита с татуировки.

  Ноел Бест

Ноел Бест (Източник: Pinterest)

кариера

Ноел Бест е фитнес ентусиаст, който, подобно на съпруга си Мат, поддържа тялото си като спортист. Тя откри страстта си към фитнеса и сега пише информативни статии като статии за здраве и фитнес. Освен това тя е инфлуенсър в социалните медии.

Ноел и нейният съпруг са фитнес ентусиасти, които са по-загрижени за здравето и фитнеса. В резултат на това те инвестираха времето и парите си в бизнеси, свързани с фитнеса. Те управляват собствен фитнес бизнес. Ноел също помага и подкрепя съпруга си в много от техните бизнес начинания. По същия начин тя участва във всички фирми на съпруга си и използва влиянието си в социалните медии, за да ги рекламира. Тя е написала своята биография в Instagram, тъй като Мат е вицепрезидент на Black Rifle Coffee Company (BBCC).

Най-добре се сервирам с част от сарказъм и кафе.

Те също са работили заедно по неговия подкаст Drinkin’ Bros. На 29 март 2019 г. те дори дариха 10 000 долара на Warriors Heart Foundations.

Ноел Най-добър съпруг, брак

Ноела Бест е омъжена за Мат Бест, неин дългогодишен приятел. Виждат я предимно навън със съпруга си на публични места. Мат Бест е бивш армейски рейнджър и личност в социалните медии, работил за ЦРУ в продължение на 5 години и сега е вицепрезидент на Black Rifle Coffee Company (BRCC). Двамата се женят през 2014 г. и са щастливо женени от 6 години. Те обаче нямат деца.

Най-добрата нетна стойност на Ноел

Според източници печалбите на тази знаменитост се дължат предимно на нейната фитнес кариера. Нетното състояние на Ноела се оценява на 2 милиона долара към октомври 2022 г . Тя също получава възнаграждение за публикациите си в Instagram.

Популярни Публикации