NoCap- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, приятелка, нетна стойност, кариера

NoCap е певец, рапър и автор на песни от Съединените щати. Rylo Rodriguez е най-известен със сътрудничеството си с NoCap. Той е издал едно EP и пет микстейпа от 2017 г.

Бързи факти

Пълно име: Коби Видал Крауфорд
Дата на раждане: 20 август 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: рапър
Държава: Америка
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 500 000 долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Мобайл, Алабама
Националност американски
Религия Кристиян
баща Добър капитал
Майка Глория Картър

Биография на NoCap

NoCap е роден като Коби Видал Крауфорд на 20 август 1998 г. Той е от Мобил, Алабама, Съединените щати. В момента е на 23 години и е роден под зодия Лъв. По същия начин Коби е от американски произход и се придържа към християнската вяра. Олу Дара е името на баща му, а Глория Картър е на майка му. Той има двама братя и сестри: по-голям брат, който рапира като Backend Foreign и по-голяма сестра. Той имаше силен интерес към рапа от детството си и им отдаде почит с вирусната си песен „Ghetto Angeles“.

Височина и тегло NoCap

Американска певица е висока 5 фута 8 инча (1,73 м) и тежи около 70 кг (154 фунта). По същия начин NoCap има чифт черни очи и черна коса. Освен това няма налична информация за другите му телесни измервания. NoCap

NoCap (Източник: Instagram)

кариера

NoCap стартира кариерата си през май 2017 г. с издаването на първото си EP, „Joker'. Той издаде песента „Legend' през 2018 г. След това, през септември 2018 г., той пусна дебютния си микстейп „Neighborhood Hero“, последван от съвместен микстейп , Роджърсвил, с Райло Родригес. По подобен начин NoCap беше включен в песента на Lil Baby „Dreams 2 Reality“ от микстейпа „Street Gossip“ през ноември 2018 г.

През 2019 г. той издаде сингъла „Punching Bag“, който беше продуциран от CashMoneyAP. На следващата година той издаде още един сингъл, „Ghetto Angels.“ С „The Backend Child“ американски рапър издаде втория си соло микстейп през юни 2019 г. Освен това той издаде музикални видеоклипове за песни от албуми като Blind Nights, Set It Изключено и без бижута.

През юли 2019 г. той изпълни фрийстайл на Tidal като част от Bless The Booth Series на DJ Booth. В допълнение, тази личност издаде сингъла „Exotic“ през август 2019 г. и изпълни още един свободен стил в HotNewHipHop Freestyle Session.

В допълнение, NoCap издаде своя четвърти микстейп, „The Hood Dictionary“, през ноември 2019 г., с гостуващи участия от Lil Durk, Quando Rondo и Jagged Edge. Той издаде и своя пети микстейп, „Steel Human“, на 16 юли 2020 г. Освен това той обяви издаването на албума си Mr. Crawhordd на 29 април 2022 г., който включва синглите „Vaccine (Falling Star)“ и „Very Специален.'

NoCap Нетна стойност

NoCap е певец, рапър и автор на песни от Съединените щати. По същия начин към октомври 2022 г. нетната стойност на това лице се оценява на около 0 000 USD. Той натрупа богатството си като певец, рапър и автор на песни, което беше основният му източник на доходи.

NoCap приятелка, запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на NoCap, той не е женен. Никога не е имал връзка с никого. Въпреки че NoCap е открит относно предпочитанията си към пола, към днешна дата той е свободен от противоречия и слухове.

Популярни Публикации