Ноа Сайръс - Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Ноа Сайръс , родена в известно семейство и със завидната фамилия Сайръс, избра да последва стъпките на по-голямата си сестра Майли и да стане актьор и певица като нея.

Бързи факти

Празнувано име: Ноа Сайръс
Истинско име/пълно име: Ноа Линдзи Сайръс
Пол: Женски пол
Възраст: 22-годишен
Рождена дата: 8 януари 2000 г
Родно място: Нешвил, Тенеси, САЩ
националност: американски
Височина: 1,63 м
Тегло: 56 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен/Неженен/Разведен/Във връзка
Съпруг/съпруг (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Ноа Сайръс лесбийка/гей ли е?: не
Професия: Певец, Актьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Ной Сайръс

Ноа Сайръс е син на Били Рей Сайръс и Летисия Сайръс, известна още като Тиш Сайръс. По-голямата й сестра Майли Сайръс е известна актриса и певица. Брейсън Сайръс е името на брат й. Били Рей е завършен кънтри певец и актьор. Ноа е роден на 8 януари 2000 г. Бранди, Крис и Кристофър са нейни полубратя и сестри. Тя се докосна до света на забавленията като дете в ранна възраст. Ноа е изпитал всеки лукс, който идва със славата, докато е израснал във ферма на близо 500 акра.

Навлизането й в развлекателната индустрия беше подпомогнато донякъде от произхода й от известното семейство Сайръс. От малка е възпитавана като изпълнител. Ноа беше на три години, когато другите деца на нейната възраст все още учеха своите азбуки. Ноа се записва в училище Сан Фернандо Вали, за да получи официално образование, но се отказва, защото е твърде заета с представления и представления, разчитайки най-вече на домашно обучение след това.Възраст, височина и тегло на Ноа Сайръс

Ноа Сайръс е родена на 8 януари 2000 г. и към 2022 г. е на 22 години. Висока е 1,63 метра и тежи 56 килограма.

  Ноа Сайръс

Ноа Сайръс (Източник: Instagram)

кариера

Ноа Сайръс изигра Грейси Хебърт в телевизионното шоу Doc, когато беше на три години. По-късно тя се появява в телевизионния филм от 2008 г. Mostly Ghostly: Who Let the Ghosts Out? В сътрудничество с Люк Бенуърд. Тя също се появи в Хана Монтана, шоуто, което направи Майли (нейната по-голяма сестра) известна, от 2006 до 2010 г.

Ноа осигури гласа на главния герой в анимационния филм Поньо. Когато е на три години, тя започва да играе ролята на Грейси Хърбърт като млада ездачка. Тя записа английската версия на тематичната песен на филма с Франки Джонас.

През 2012 г. Ноа се появи като гост в Шоуто на Джоуи и Елиз. Тя озвучава главните герои в английската версия на анимационния сериал Hugo & Rita като дете-художник. След това тя се появява в телевизионни предавания като Take 2, Don’t Stick That in My Eye, Bueller Bueller и Light A Match. Скоро обаче тя решава да започне да взема уроци по музика, за да стане певческа сензация като сестра си.

За песента Chasing Colors тя си сътрудничи с електронни диджеи „Marshmellow“ и „Okay.“ На 14 април 2017 г. песента дебютира по радиото, класирайки се на 31 място в „Музикалната класация за танцови/електронни песни на САЩ 2017“. Make Me (Cry ), водещият сингъл от нейния дебютен албум, беше издаден на 15 ноември 2016 г.

Тя вече е гост-знаменитост в The Tonight Show Starring Jimmy Fallon и The Ellen DeGeneres Show на 17-годишна възраст. Тя също беше поканена да участва в „iHeart Radio Live Sessions“.

Ноа Сайръс Гадже, Запознанства

22-годишната Ноа Сайръс е в новините за нейния живот и противоречията, които го заобикалят. Ноа започва да се среща с Франки Джонас, най-младата от братята Джонас, когато тя е само на седем години. Като се има предвид, че и двамата бяха деца, това беше по-скоро романтика от детството, която не доведе до нищо сериозно и двойката се раздели през 2009 г.

Ноа отново влезе в любовната сцена след деветгодишна пауза. Този път беше ред на Lil Xan (Диего Леанос). Когато имаха връзка и по-късно, когато нещата се объркаха, двойката беше навсякъде в Instagram. Тяхната публична проява на привързаност първоначално беше храна за папараците. Тяхната битка в Instagram за това кой кого е зарязал беше еднакво интересна и шумна, като феновете на всеки от тях подкрепяха съответните звезди. Те дори издадоха песента Live or Die заедно на 20 август 2018 г. Ксан направи всичко възможно, за да направи рождения ден на бащата на Ноа специален, като му подари бонг и хартия за валцуване.

Когато PDA се превърна в норма и шумът от затвора се успокои, Xan разби мира с обвинение в Instagram, обвинявайки Ноа, че му е изневерил. Имаше много спорове, като и двете страни публикуваха лични текстове и снимки в Instagram, за да докажат своята гледна точка. Двойката се раздели през 2019 г. след много драма в Instagram. Оттогава Ноа е необвързана, без сведения да е излизала с някого.

Награди Ноа Сайръс

На музикалните награди на Radio Disney за 2017 г. Ноа Сайръс беше номинирана за „Най-добър нов изпълнител“ и „Най-добра песен за раздяла“ за нейния сингъл „Make Me (Cry).“ RIAA (Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка) и ARIA (Австралия Recording Industry Association) сертифицира дебютния й сингъл като златен, докато „GLF“ и „Music Canada“ го сертифицират като платинен.

Ноа Сайръс Нетна стойност

Ноа вече идва от богато семейство. Към октомври 2022 г. тя си създава име в развлекателната индустрия с нетна стойност от 4 милиона долара, без нейното наследство. Нейните основни източници на доходи са музикални концерти на живо, телевизионни предавания и музикални видеоклипове. Въпреки факта, че сестра й, Майли Сайръс, струва петдесет пъти повече от Ноа. Очаква се статусът й на знаменитост да нарасне още повече през следващите години.

Ноа Сайръс е жизнена млада знаменитост, чиято кариера процъфтява. Няма да мине много време, преди тя да достигне височините, които вече е постигнала нейната по-голяма сестра Майли. Тя е млада, талантлива и обещаваща.

Популярни Публикации