Niveditha Gowda- Биография, възраст, нетна стойност, височина, гадже, кариера

Ниведита Гоуда е добре познат индийски модел, инфлуенсър в TikTok, моден инфлуенсър и личност в социалните медии. Ниведита Гоуда е може би по-известна като съпругата на друга известна телевизионна личност, Чандан Шети.

Бързи факти

Пълно име: Ниведита Гоуда
Дата на раждане: 12 май 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 1
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Модел, TikTok звезда, моден инфлуенсър и личност в социалните медии
Държава: Индия
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 26 февруари 2020 г
Съпруг Чандан Шети
Нетна стойност 75 лакх индийски рупии
Родно място Майсур
Националност индийски
Религия индуски
образование SBBR Mahajana First Grade College
баща Рамеш Лаксман
Майка Хема Рамеш
Братя и сестри Един (Рахул Рамеш)

Биография на Ниведита Гоуда

Ниведита Гоуда е родена на 12 май 2000 г. Родена е в индийския град Майсур в щата Карнатака. По същия начин, видната фигура е индийски гражданин, който е израснал, практикувайки индуизъм. Тя е на двадесет и една години към 2021 г. и зодия е Телец. Тя е по-малкият брат на Рахул Рамеш. За съжаление няма допълнителна информация за професията или детството на нейните родители. Имената на родителите й обаче са известни като Рамеш Лакшман и Хема Рамеш.

Въпреки това е сигурно, че Гоуда трябва да се е радвал на щастлив и задоволителен живот преди това. Освен това тя има страст към моделирането от малка. По отношение на образованието телевизионната личност е добре образована индийка. Първоначално тя посещава централното училище за атомна енергия в Майсур за основното си образование. Тя продължава обучението си в SBBR Mahajana First Grade College в Mysore. По същия начин след това тя получава бакалавърска степен по компютърни приложения (BCA).Височина и тегло на Ниведита Гоуда

Според телесните му мерки, добре познатата индийска личност е с респектиращ ръст и тегло. Gowda е висок около 160 сантиметра или 5 фута 2 инча и тежи приблизително 45 килограма или 99,21 паунда. По същия начин звездата на TikTok има прекрасен тъмен тен. Освен това тя има кафяви очи и дълга черна коса. Гърдите й са с диаметър 32 инча, талията й е 26 инча, а бедрата й са с размери 34 инча. Освен това тя е носила обувка с размер 7 в Обединеното кралство.

кариера

Както беше казано по-рано, Ниведита Гоуда е добре позната телевизионна личност. Освен това тя е работила като модел и моден инфлуенсър. Освен това няма допълнителни данни за предишните й занимания. Към момента индийската телевизионна знаменитост работи усърдно, за да осигури щастието и удовлетворението на своите почитатели. Тя дори се е състезавала в редица състезания за модели. Тя е най-известна с невероятното си присъствие в популярното приложение TikTok.

Наистина, Gowda се превърна в кралица на TikTok. Преди това тя създава своите видеоклипове в Dubsmash, платформа, донякъде подобна на TikTok. По същия начин на телевизионната знаменитост бяха предложени възможности да работи по различни рекламни кампании. След като доминира в каналите на социалните медии, знаменитостта влезе в къщата на Bigg Boss. Тя се премести в резиденцията през октомври 2017 г.

Освен това, от същата къща Ниведита срещна нищо неподозиращия си спътник. Обществеността се стичаше към нея, издигайки я до четвъртата финалистка позиция в шоуто. След това индийската телевизионна знаменитост беше поканена да участва в телевизионното риалити шоу Kannadada Kotyadhipathi. По отношение на моделирането, тя участва във Vidyuth Zingbi Mysore Fashion Festival.

Ниведита Гоуда Нетна стойност

През цялата си кариера индийската личност е спечелила невероятна сума пари. Тя е получила всичките си пари от телевизионните си изяви, канала в YouTube и професията на модел, наред с други източници. Прогнозната нетна стойност на Niveditha Gowda към 2021 г. е приблизително 75 lakh INR. Няма обаче информация за нейната заплата или имущество. Въпреки това, с невероятното си състояние, тя несъмнено е живяла щастлив и пълноценен живот.

Niveditha Gowda Гадже, Запознанства

Индийската телевизионна знаменитост в момента се радва на хубави брачни отношения. Неин партньор е Чандан Шети, известна каннада телевизионна личност, певица и рапър. По същия начин той е победителят от петия сезон на Bigg Boss. Всъщност двойката се срещна за първи път в Bigg Boss и бързо станаха страхотни приятели. След време те подновиха любовната си връзка, докато бяха още в шоуто.

Популярни Публикации