Nishant Bhat- Нетна стойност, рожден ден, възраст, приятелка, етническа принадлежност, височина, кариера

Нишант Бхат е базиран в Мумбай, Махаращра индийски хореограф, танцьор, състезател и актьор. Той е добре известен с работата си като хореограф и танцьор в популярни риалити шоута като Super Dancer, Dance Deewane и Jhalak Dikhhla Jaa.

Нишант е един от 12-те участници в Bigg Boss OTT, първият 24-7 Bigg Boss, който скоро ще се слее в 15-ия сезон на шоуто по телевизията. Продължете да четете, за да научите повече за Nishant Bhat Wiki, биография, възраст, рожден ден, съпруга, приятелка, семейство, нетно състояние, професия, височина, тегло, начин на живот и факти.

Бързи факти

Пълно име Нишант Бхат.
Псевдоним Нишант.
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Професия Танцьор и хореограф.
рожден ден 8 април 1995 г
Място на раждане Мумбай, Махаращра.
Сегашен адрес Мумбай, Махаращра.
образование Завършвам.
Нетна стойност (прибл.) 40 00 000 до 50 00 000 рупии.
Националност индийски.
Религия индуизъм.
Зодия Овен.

Биография на Нишант Бхат

Нишант Бхат е роден на 8 април 1995 г. от родителите си в Мумбай, Махаращра. Той ще бъде на 27 години през 2022 г. и е роден под знака на Овен. По наша информация Нишант има по-малък брат и изповядва индуизма.Неговата каста е Кашмирски пандити. Докато Бхат е фамилия, използвана както от мюсюлмани, така и от индуисти, семейството на Нишант е кашмирски пандит.

Нишант Бхат никога не е разкривал много за родителите си. Той обаче даде да се разбере с изявите си, че е много близък с майка си. Той има няколко снимки на майка си в Instagram.

Нишант има по-малък брат на име Амит Бхат. За съжаление няма много информация за него, освен факта, че двамата братя са близки и често се срещат.

  Нишант Бхат

Nishant Bhat (Източник: Pinterest)

Професионален живот

Нишант се е появявал в редица риалити предавания. Той е умел танцьор с дългогодишен опит. По-късно става хореограф и прави хореографии не само за танцови риалити шоута, но и за филми.

Нишант Бхат танцува от тийнейджър. Nishant влезе в Dance Dewane след месеци подготовка и упорит труд и беше похвален за хореографията си. Заради неговия успех и слава, той е помолен да бъде ментор в много риалити танцови шоута, включително Super Dancer 3 и Jhalak Dikhhla Jaa.

Неговият наставник Рупса спечели третия сезон на Super Dancer. Това увеличи популярността му и му предостави повече възможности. Според нашата информация Нишант е хореограф на известната песен Ae Dil Hai Mushkil, която изпълнява с Ранбир Капур. Той си сътрудничи с известни хореографи и режисьори като Каран Джохар, Ремо Д’Соуза и Пунит Патак.

Както бе споменато по-рано в статията, Nishant е състезател в първия Bigg Boss на живо. Той е добре познат хореограф в индустрията и направи силен дебют с песента Tukur Tukur.

Нишант вече е сред фаворитите, въпреки че сезонът едва започна. Той се сприятелява с Moose Jattana, може би най-силният състезател, за когото вече сме говорили на нашия уебсайт. Те започнаха да говорят на първия ден, 8 август, и дори спечелиха първото предизвикателство заедно.

Nishant Bhatt приятелка и запознанства

С кого се среща Нишант Бхат? Когато беше хореограф на Super Dancer 3, се говореше, че напереният млад актьор излиза с някого. Това обаче никога не беше потвърдено и се казва, че той е доволен от самотния си живот. В публикациите му в Instagram много жени флиртуват с него.

Говори се, че Naina Singh, бивша участничка в Bigg Boss, се среща с Nishant Bhat. Двамата си размениха закачливи коментари, които предизвикаха интереса на феновете им.

Що се отнася до ежедневните му дейности, Нишант обича да практикува своите танцови движения и да преподава на нови ученици, които наскоро са навлезли в света на танца. Освен това обича да ходи на фитнес и да е активен.

Нишант Бхат Нетна стойност

Нетната стойност на Nishant Bhat е около 40 00 000 до 50 00 000 Rs към 2021 г.

Факти

  • Каран Кундра е близък приятел на Нишант от индустрията.
  • Той беше учител в онлайн танцовата академия на Мадхури Диксит.
  • Официалните най-добри приятели на Нишант са Махеш Шети и Анкита Локханде.
  • Нишант беше домакин на семинар със своя приятел Шампа Гопикришна през 2017 г.
  • Нишант се срещна с Река в Super Dancer 3 и двамата позираха за снимка.
  • Каран се срещна с Ранвир Сингх, докато рекламираше Gully Boy.

Популярни Публикации