Нишел Търнър ще бъде представена като домакин на тайни ремонти на знаменитости

Нишел Търнър от Entertainment Tonight ще бъде домакин на втория сезон на Secret Celebrity Renovation, в който тя ще помогне на известни хора да направят страхотен жест, като направят изненадващо преобразяване на къщите на хора, които са им помогнали да се изкачат по стълбата на успеха. Търнър е репортер на CNN Entertainment и New Day, разположен в Ню Йорк. Тя се присъедини към мрежата през 2011 г., стана репортер за Entertainment Tonight през 2014 г. и беше назначена за ко-домакин през 2021 г. Досега 46-годишният журналист и телевизионен оператор са получили четири награди Еми.

Тази година домакинът на Secret Celebrity Renovation беше домакин на 49-ите награди Еми през деня с Кевин Фрейзър. Премиерата на Secret Celebrity Renovation Сезон 2 ще бъде излъчена по CBS на 22 юли 2022 г. от 20:00 ч. ЕТ. Този сезон към Търнър ще се присъединят интериорният дизайнер Сабрина Сото и звездата от Survivor Роб Мариано.

Биографията на Нишел Търнър се впуска в нейния ранен живот, професия, постижения и много други.

Търнър е родена в Колумбия, Мисури, на 11 февруари 1975 г. и е отгледана от майка си и разширено семейство. Тя посещава начално и средно училище Rock Bridge. След като напуска Университета на Кентъки в първата си година, за да продължи кариера в журналистиката, тя завършва Университета на Мисури през 1998 г. с бакалавърска степен по журналистика и новини в медиите. Първата работа на Търнър беше като заместващ водещ и репортер за WEHT, станция на ABC в Индиана.  Никъл Търнър

кариера

Тя започва работа като ежедневен репортер и водещ през уикенда за WVUE-TV FOX8 в Ню Орлиънс през 2002 г. Нишел се премества в Лос Анджелис през 2004 г. и започва работа за KTTV. Работила е в KTTV като репортер в Good Day LA и като водещ на Good Day LA Weekend. Търнър се завърна в Ню Орлиънс след Добър ден, Ел Ей, за да отразява урагана Катрина, който й спечели множество журналистически признания. През 2007 г. водещият на Secret Celebrity Renovation започва работа като страничен репортер за Fox NFL Sunday, в допълнение към отразяването на бейзбол и баскетбол.

След две години във Fox, тя пое водеща на Extra, в Essence, онлайн развлекателна програма, съсредоточена върху най-големите звезди на Холивуд, през 2009 г. Статусът й на водеща й предостави няколко възможности в сектора на развлеченията, като най-накрая я тласна към червен килим. Президентът на мрежата CNN Джеф Зукър беше толкова доволен от работата на Нишел Търнър, че й предложи работа на пълен работен ден като развлекателен репортер и дори предостави на Търнър собствена програма в Ню Йорк през 2011 г.

  Никъл Търнър

По време на мандата си в CNN тя стана известна в резултат на отразяването на смъртта на Уитни Хюстън. Когато Джеф Зукър й препоръча да участва в двете програми, когато Entertainment Tonight й предложи позиция на противоположната страна на нацията през 2014 г. Тя прие и започна да работи на пълен работен ден за Entertainment Tonight, като същевременно допринасяше за развлекателните програми на CNN.

Търнър е първата цветнокожа жена, назначена за съ-водеща на Entertainment Tonight в 40-годишната история на шоуто. Това е и първият път, когато ET е напълно закотвен от цветнокожи хора като Нишел Търнър и Кевин Фрейзър. В момента Търнър е домакин на подкаст, наречен The Big Podcast, заедно с Шакил О’Нийл. Тя агресивно насърчава представителството в бизнеса, така че младите хора, особено цветнокожите, да видят някой, който прилича на тях на екрана.

Всичко, което знаем за предстоящия сезон на Secret Celebrity Renovation

Нишел Търнър ще води завръщането на Secret Celebrity Renovation в мрежата на CBS на 22 юли. Сабрина Сото ще бъде в нейния екип за втори път заедно с Бостън Роб, който е бил знаменитост в сезон 1. Шакил О'Нийл, Нейтън Чен, Деби Гибсън и Канди Бъръс са сред знаменитостите, които ще изненадат любимите си хора с прикрит ремонт на къща този сезон. Никол Шерцингер, Уткарш Амбудкар, Били Гардел, Анали Ашфорд, Девин Букър и Арън Доналд ще се появят в Сезон 2 на Secret Celebrity Renovation.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Нишел Търнър (@nischelleturner)

Популярни Публикации