Нина Ю- Възраст, биография, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Нина Ю е звезда в социалните мрежи, която е от корейски произход. Нина Ю е YouTuber, която е добре известна с лайфстайл нещата, които продуцира в своя канал. По същия начин нейният канал в Youtube е озаглавен „О, не, Нина“ и в момента има 887 хиляди абонати. Знайте всичко за Нина Ю- Възраст, биография, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Нина Соми Вие
Дата на раждане: 15 ноември 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Бъркли
Националност американски
Етническа принадлежност корейски
образование Завършил колеж
Братя и сестри Двама братя

Биография на Нина Ю

Нина Ю е 23-годишен модел, който е роден на 15 ноември 1997 г. По същия начин, като бебе от средата на ноември, тя е родена под зодиакалния знак Скорпион. Междувременно Нина е родена в Бъркли, Калифорния, и е гражданка на Съединените щати. Етнически и религиозно е корейка, но нейната вяра все още не е разгласена. По същия начин и двамата й родители са от Сеул, Южна Корея. По същия начин тя има двама по-малки братя и сестри. По-малкият й брат е с една година по-малък, докато по-големият й брат е с 14 години по-млад.

По същия начин Нина е голяма почитателка на момчешката група BTS, с особена привързаност към Rap Monster. Освен това тя присъства на концерта на BTS в Оукланд. По подобен начин тя веднъж заяви, че ако можеше да размени тела с който и да е K-Pop идол, най-вероятно би избрала Jungkook (BTS) или Rose (BLACKPINK). Освен BTS, нейните любими изпълнители включват BLACKPINK, EXO, BigBang, Red Velvet, SEVENTEEN, NCT и TWICE. По същия начин тя обича да рисува и рисува. По същия начин тя обожава поредицата за Хари Потър и е ученичка на Рейвънклоу Хогуортс. Освен това Нина е завършила колеж. Тя получава бакалавърска степен по медийни изследвания от Калифорнийския университет в Бъркли.Височина и тегло на Нина Ю

Симпатичният и прекрасен Youtuber е висок приблизително 5 фута 7 инча (67 инча) и тежи приблизително 58 килограма (128 фунта). По същия начин тя излъчва харизма и има светла кожа, дълга черна коса и чифт красиви черни очи. В медиите обаче няма информация за точните й мерки.

кариера

Нина Ю е производител на видеоклипове в YouTube и фигура в социалните медии. Тя дебютира в социалните медии на 14-годишна възраст. По същия начин тя стартира своя YouTube канал „Oh No Nina“ на 17 октомври 2011 г. и натрупа над 887 хиляди абонати. Нина е Youtuber, който създава видеоклипове за начин на живот и красота. По същия начин нейният канал включва различни видове съдържание, включително мода, грим, k-pop, колаж, картини и храна.

Въпреки че Нина стартира канала си в YouTube през 2011 г., първият й видеоклип датира от 2016 г. „THINGS I DO AFTER MIDNIGHT“ беше публикуван на 22 юли 2016 г. и в момента има 57 хиляди гледания. След това Нина публикува „МОЕТО НАЙ-СЛУЧАЙНО И БЕЗСМИСЛЕНО ВИДЕО“ на 26 септември 2016 г., което събра над 45 хиляди гледания.

Освен това Нина има 164 видеоклипа в канала си, който има над 46 хиляди гледания. По същия начин, най-популярният видеоклип на нейния канал е „ABG (ASIAN BABY GIRL) TRANSFORMATION | ТРАНСФОРМИРАМ СЕ В ЛОШ ХЕХЕХ’. Тя качи това видео на 5 юли 2020 г. и има над 1,9 милиона гледания. По същия начин другите й популярни видеоклипове на сайта включват „ДЕСЕТ НЕЩА, КОИТО ДА ПРАВИТЕ, КОГАТО СЕ ЗАТВОРИТЕ У ДОМА“, „НАКРАЯ СЕ ПОДРИЖАВАМ СЛЕД ТРИ ГОДИНИ“, „СЪВЕТИ ЗА УЧЕНЕ ОТ ВРЕМЕ НА ЗАВЪРШВАНЕ НА КОЛЕЖ“ и „ЕДНА СЕДМИЦА НА ТЕКЛО ЗА КОЛЕЖАНСКА ПРОЛЕТ'. Тези видеоклипове са събрали над един милион гледания.

Нина Вашата нетна стойност в

По отношение на нейната нетна стойност, Нина е създател на видеоклипове в Youtube, който е специализиран в материали за красота и начин на живот. По същия начин тя е добре позната както в американските, така и в корейските социални медийни общности. По същия начин Нина натрупа голяма знаменитост и респектиращ доход чрез професията си в социалните медии. В медиите обаче няма информация относно нейните оценки на активите или нетната стойност. По същия начин печалбите й от канала й в YouTube не се разкриват.

Нина Ю Гадже и запознанства

Нина е права и в момента най-вероятно необвързана. По същия начин изглежда, че е по-фокусирана върху кариерата си, отколкото върху това да бъде в романтична връзка с някого в момента. По същия начин, въз основа на дейностите си в социалните медии, тя е скрила подробности за предишните си връзки от обществеността.

Популярни Публикации