Нина Сантяго- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Нина без оценка е YouTube експерт, модел, танцьор и актьор от Пуерто Рико. Ninaunrated е популярен YouTuber с много канали.

Бързи факти

Пълно име: Денис Мунис Торес
Дата на раждане: 21 септември 1978 г
Възраст: 43 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: YouTube гуру, модел, танцьорка и актриса
Държава: Пуерто Рико
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: развод
Развод Морлон Грийнууд
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност Пуерто Рико
деца един (син: Максимус Грийнууд)

Биография на Нина Сантяго

нина сантяго е роден на 21 септември 1978 г. и сега е на 43 години. Освен това тя е зодия Дева. Освен това този човек е роден в Пуерто Рико и в крайна сметка се установява в Мисури Сити, Тексас. За съжаление тя е скрила информация за семейството и образованието си.

  Възрастта на Нина Сантяго

нина сантягоВисочина и тегло на Нина Сантяго

нина сантяго има стегнато тяло и висок ръст. Тя е висока 5 фута 7 инча и тежи приблизително 55 килограма. Нина притежава съблазнителна и съблазнителна фигура на тялото. Въпреки това, тя не е направила публично своите размери гърди-талия-ханш. По същия начин тя има прекрасни кафяви очи и тъмнокафява коса.

кариера

нина сантяго е известна като „Ninaunrated“ в социалните медии. В резултат на това тя е добре известна в YouTube със своята забележителна личност и оригинален материал. По същия начин тя има свой собствен канал в YouTube, където публикува видеоклипове с истории и шеги за здравето.

Нина също е била представена на корицата на списание 40-40, Smooth Girl Magazine, BlackMens Magazine, Hip Hop Weekly, As-Is Magazine и Straight Stunning Magazine. По същия начин нейният дебютен видеоклип в YouTube, наречен Mermaid Make-Up, беше качен през декември 2011 г.

Освен това тя става дистрибутор на „Хербалайф“. Тази личност, от друга страна, е в професията от 18-годишна. Нина е YouTuber, който управлява много канали. В резултат на това тя поддържа три канала в YouTube.

Нина Сантяго Нетна стойност

Нейният канал в YouTube, „Nina Unrated“, натрупа над 399 хиляди абонати. Основана е на 26 декември 2011 г. По същия начин нейният канал „NinaUnrated VLOGS“ натрупа над 280 000 членове. Освен това този акаунт беше създаден на 4 юли 2016 г. Другият акаунт на Нина в Instagram, „NINAUNRATED EATS“, спечели над 138 хиляди последователи. Този канал започна да се излъчва на 5 юли 2016 г. Нина печели пари чрез различните си канали в YouTube и други социални медии. В резултат на това тя също печели значителна сума пари от одобренията на марката, които Нина популяризира в своите социални медийни платформи. Този YouTuber обаче не е разкрил публично нетната си стойност или други приходи.

  Нина Сантяго нетна стойност

нина сантяго

Нина Сантяго Съпруг, брак

Нина Грийнууд се омъжи за Морлон Грийнууд през 2011 г . Те споделят син, Максимус Грийнууд. Сегашната й романтична ситуация е неясна.

Нина беше арестувана за предполагаемо размахване на пистолет срещу бившия си съпруг Морлон. В резултат на това инцидентът се случи през 2015 г. Нина беше задържана според някои новини, когато полицията беше извикана да разследва домашна кавга.

Освен това се твърди, че този човек е насочил оръжие към нейния Морлон и го е инструктирал да напусне дома й. Освен това инцидентът се случи в нейния апартамент в апартаментния комплекс Modera в Pembroke Pines, разположен на 10170 SW Seventh St. Нина по-късно призна, че той я е измъчвал с множество предмети и че е използвала пистолет за безопасността на сина си и без намерение да убива .

Популярни Публикации