Нина Паркър е представена като домакин на драмата на Netflix Купи моята къща

Buy My House, първата драма за недвижими имоти на Netflix ще бъде излъчена на 2 септември. Нина Паркър ще бъде водеща на драмата за недвижими имоти. Нина Паркър е моден дизайнер и писател. 42-годишната започна своя собствена линия облекло с големи размери преди година.

Програмата Buy My House ще покаже хора, които продават домовете си на имотни магнати. Главният изпълнителен директор на Redfin Глен Келман, главният изпълнителен директор на Corcoran Group Памела Либман, играчът на NFL Linebacker Брандън Копланд и магнатът в областта на инвестиционните имоти Даниша Райстър са сред имотните магнати в епизода. Тези собственици на жилища ще трябва да убедят магнатите да купят домовете им.

Официалното резюме на Buy My House е както следва:Невероятни и единствени по рода си имоти са на пазара, тъй като собствениците разкриват емоционални предистории и участват в разтърсващи преговори с магнатите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Нина Паркър (@theninaparker)

Нина Паркър от Buy My House е домакин на Nightly Pop.

Нина Паркър започва кариерата си в Сан Франциско в малка новинарска станция на NBC, преди да се прехвърли в Лос Анджелис. Тя работеше тук като талант, продуцент и уикенд мениджър на превърналата се в интернет телевизионна програма TMZ. След това работи като журналист за развлекателни новини за The Insider на CBS и като домакин на Love and Hip Hop, най-високо оценената поредица от програми за събиране на VH1. Паркър участва в различни телевизионни програми като експерт по поп културата, включително Шоуто на Уенди Уилямс и Разговорът, както и като сътрудник и заместващ водещ за Access Live по NBC.

 Нина Паркър

Тя е добре известна с ролята си на съ-домакин на ENightly !'s Pop, късно развлекателна новинарска програма, която стартира през 2018 г. В допълнение към представянето, домакинът на Buy My House наскоро се обедини с Macy's, за да разработи размер -включваща колекция конфекция. Тя описа целта си за бизнеса си с облекла с големи размери в интервю за Essence:

Вярвам, че е изключително важно, ако останете отдадени, работите упорито и развивате взаимоотношенията си, хората ще признаят вашата етика на заслугите.

Нейната марка облекло включва мрежести дънки, макси рокли и ежедневни бизнес облекла.

Нина коментира сътрудничеството си с Macy’s:

Чувствах, че Macy’s не само ще разберат, но и напълно ще прегърнат моя стил. Колекцията на Нина Паркър съдържа дизайни, които могат да се носят небрежно или за официално събитие.

Стартирането на собствена линия дрехи винаги е било във вижданията на Нина, което тя успешно визуализира. В резултат на това тя получи обаждане от Reunited Clothing в един прекрасен ден. Те й казаха, че се възхищават на усета й за мода и я поканиха да създаде следващата им колекция от дрехи с голям размер.

 Нина Паркър

Тя подчерта Лицо, когато я попитаха кого би искала да види в нейната марка дрехи. Въпреки факта, че великата певица е заета със собствената си линия дрехи, Yitty, Parker би искала да види Lizzo в нейната линия Macy’s. Тя продължи да казва на BET:

Вече се свързах с повечето хора, които бих искал да видя в него. Харесва ми да виждам обикновени хора в дрехи, които изглеждат невероятно и ме маркират, за да мога да видя как ги оформят. За мен беше радост да видя подобрението.

Популярни Публикации