Николас Петричка - Всичко, което трябва да знаете за него

Никола Петричка е певец, автор на песни, музикант и инструктор по йога от Съединените щати. Той е най-известен като основател на популярната рок група „Walk the Band“, която е базирана в Синсинати, Охайо. Той е вокал на групата.

Николас е и един от съоснователите на школата Кундалини Йога. Пати Петрика е името на майка му, а покойният Джо Петрика е името на баща му. На 6 юни 1981 г. родителите му се женят. Последният дъх на Джо беше прекаран с двойката. Той обожава родителите си и е публикувал няколко техни снимки в Instagram. Той публикува снимка на 35-ата годишнина от сватбата на родителите си, 7 юни 2016 г.

Бързи факти

Пълно име Никола Петричка
Първо име Никола
Фамилия Петричка
Професия Американски певец, автор на песни, музикант и инструктор по йога
Националност американски
Град на раждане Охайо
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Джо Петрика
Име на майката Пати Петричка
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Водолей
Семейно положение Неженен
нетна стойност 6000000
Височина 170 см
нетна стойност 6 милиона долара
Инста профил N/A
Дата на раждане 16 февруари 1987 г
Възраст 34 години

Смъртта на баща му

На 5 февруари 2017 г. баща му почина, а погребението му се проведе в Лос Анджелис. Той се бореше дълго време с Алцхаймер и състоянието му се влоши през 2016 г. Заболяването на баща му го накара да изпадне в депресия. Той, като баща си, изпитваше болка през цялото време.Когато баща му почина, това беше опустошително време за него и майка му. Баща му все още ужасно му липсва. Той е публикувал множество моменти баща-син в своя акаунт в Instagram, всеки с красив надпис.

На третата годишнина от смъртта на баща си, 5 февруари 2019 г., той публикува снимка на двамата с емоционален надпис. Снимката е направена, когато той е бил дете, а баща му е бил здрав младеж.

Пътят към това да станете учител по йога

През 2016 г. започва да практикува йога. Той бил вдъхновен от приятел, който се обучавал за йога инструктор. След това започва да посещава уроци по йога. В едно интервю той каза, че след като практикува йога, усеща прилив на енергия в себе си.

Облекчава стреса и безпокойството му. В крайна сметка той стана член на този клас по йога. Kundalini Yoga By The Sea отвори врати през юни 2017 г.

Личният му живот

Към днешна дата той е необвързан мъж. В момента не се среща с никого. Никълъс разкри в интервю, че е имал филипинска приятелка, но не е разкрил нищо друго за нея. В момента той е съсредоточен върху кариерата и духовното си здраве и няма планове да се жени скоро.

  Никола Петричка

Никола Петричка

Нетна стойност

Към днешна дата Николас е натрупал значителна нетна стойност. Нетната му стойност нараства с бързи темпове. Неговата нетна стойност е 6 милиона долара към октомври 2022 г. Той печели толкова пари от музикалната си кариера. Никълъс вече е участвал в редица концерти, което му помага да допълва доходите си. Когато е студент в Kenyon College, той създава групата „Walk the Moon“.

„Искам!“ беше дебютният албум на групата. През ноември 2010 г. казах: „Искам!“ „Shut up and Dance“, огромният хит на групата, беше сертифицирана платинено. До момента групата е печелила и номинирана за редица престижни награди. Той е активен в социални медийни платформи като Instagram. В Instagram той има голям брой последователи. В момента той има 103 хиляди последователи в Instagram.

Любопитни факти

  1. Роден е на 16 февруари 1987 г. в Охайо, САЩ. В момента е на 33 години.
  2. Той е американски гражданин.
  3. Той е висок 5 фута и 7 инча.
  4. Той има редица татуировки по тялото си.

Популярни Публикации