Никола Уокър сравни брака с актьорството

Може би сте чували някой да описва сватбата си като най-красивия ден в живота си. Колко често сте ги чували да го сравняват с ходене на работа? Точно така се чувстваше британската актриса Никола Уокър, докато се подготвяше за сватбата си.

Никола Уокър обсъжда защо се омъжи

Интервюто на Уокър с Radio Times (чрез Independent) беше един от малкото случаи, в които тя обсъждаше сватбата си публично. Тя обаче предупреди слушателите от самото начало, че това няма да е романтична история. Толкова много, че тя се замисли да излъже. Като начало тя разкри защо се е омъжила за Барнаби Кей, колега актьор. Тя преля чашата почти две десетилетия след сватбата си, разкривайки, че се е омъжила с единствената цел да осигури сигурност на сина си Хари Кей.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никола Уокър (@nicolawalkeruk)Никола Уокър прави сравнение между работата си и сватбата си

По-нататък в интервюто тя потвърди, че цялата сватбена церемония се е почувствала като работа за нея. Тя дори направи сравнение между сватбата си и професията си, за да оправдае твърдението си, което иначе можеше да стане спорно. Тя изброи, Да си облечеш прекрасна рокля и да се гримираш, да научиш линиите, да накараш някой да ти направи косата, каза тя, преди да добави, Виждам колко привлекателно би било това, ако не си изкарваш прехраната с това. Това е публична изява, увери тя. Като се има предвид изявлението й, беше лесно да си представим, че Уокър не се интересува от идеята за грандиозна сватба.

Вместо да бъде домакин на пищно събитие със списък от звезди, актрисата избра малко семейно нещо.

Никола Уокър се страхуваше да не си намери работа след бременността.

Шарлот Крипс веднъж написа за Independent, че Уокър притежава безсмислено поведение, подобно на повечето от нейните герои, което несъмнено е вярно въз основа на нейното интервю. В същото интервю Уокър обсъди страха си да не загуби работата си, след като стане майка.

Въпреки че паузата й след бременността остава една от най-дългите в кариерата й, страховете й никога не се оправдаха, тъй като тя се върна на снимачната площадка шест месеца след раждането на нейното момченце.

Наистина, тя засне петия сезон на Spooks, докато беше бременна, прикривайки подуването на бебето си зад файлове. Тя официално напусна шоуто след раждането на сина си, но не остана дълго.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никола Уокър (@nicolawalkeruk)

Връщане в шоубизнеса след бременност

След напускането й от шоуто тя се срещна с продуцента Джейн Федърстоун, за да уреди срещата й с бебето Хари. Когато срещата наближи края си, Федърстоун изрази признателността си към Уокър.

Според Уокър разговорът протече по следния начин: И аз казах: „Толкова много ми липсваш!“ Искаш ли да се върнеш? — попита тя. И аз отговорих: „Да, наистина го правя.“

С това дискусията приключи. Тя се върна в шоуто. Въпреки това тя призна, че никога повече няма да се включи в шоу от такова естество поради недоволството на нейния агент от това как всичко се случи. От този момент нататък тя започна да получава неочаквано количество работа. Толкова много, че тя се бореше да управлява натоварването си както емоционално, така и професионално.

Никола Уокър Wiki

Никола Уокър е английска актриса, най-известна с ролите си в различни британски телевизионни предавания, започващи през 90-те години на миналия век, включително Рут Евършед в шпионската драма Spooks от 2003 до 2011 г. Тя също е играла в театъра, радиото и киното. Тя спечели наградата Оливие за най-добра поддържаща актриса през 2013 г. за изпълнението си в пиесата The Curious Incident of the Dog in the Night-Time и е номинирана два пъти за телевизионната награда BAFTA за най-добра поддържаща актриса за работата си в BBC драма Последно танго в Халифакс.

Популярни Публикации