Никол Ковоун - Възраст, височина, нетна стойност, гадже, запознанства, Wiki

Никол Ковоне е добре позната бизнесдама, съпруга на знаменитост, медийна личност, звезда в социалните медии и интернет личност от Чикаго, Илинойс. Тя е добре известна в нацията като бившата съпруга на Lil Durk, популярен рапър. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Никол Ковоун, гадже на Никол Ковоун, срещи с Никол Ковоун, височина на Никол Ковоун, нетна стойност на Никол Ковоун, кариера на Никол Ковоун , и още

Бързи факти

Пълно истинско име Никол Ковоне.
Псевдоним Ники.
Дата на раждане 25 април 1990 г.
Възраст (към 2021 г.) на 31 години.
Място на раждане Чикаго, Илинойс, Съединени щати.
Професия Предприемач, съпруг на знаменитост и медийно лице.
Нетна стойност USD 800k – 1 милион (приблизително).
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Телец.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Реномирано училище в Чикаго.
Религия християнството.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг .

Възраст и ранен живот на Никол Ковоун

Тя е родена през 1990 г. в Чикаго, Илинойс, САЩ. Според фейсбук страницата й тя живее в родния си град с децата си. Тя е добре образована дама. Посещавала е основно училище за основното си образование. След това тя се записва в реномирана гимназия, за да завърши средното си образование. Понастоящем спецификата на нейното образование и най-големите й качества са неизвестни. Тя ще бъде на 31 години през 2021 г.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Никол Ковоне е висока 5 фута 4 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Никол Ковоне

Никол Ковоне

Никол Ковоне Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Никол Ковоне? Нейният основен източник на доходи е нейният бизнес. Към октомври 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на между 800 000 и 1 милион долара (приблизително).

кариера

Никол Ковоне е изцяло фокусирана върху отглеждането на двете си деца. Освен това тя е собственик на бизнес. Според сведенията тя е съосновател на рап колектива „Only the Family“ Company. През 2010 г. тя съосновава фирмата с бившия си съпруг „Lil Durk“. „OTF“ се свързва с редица известни рапъри. Booka600, Sydney August, THF Zoo, OTF Twin, OTF Ikey, DJ Bandz, OTF Nunu, J Money, OTF Chino, King Von и много други са членове на OTF. Освен това, Lil Durk издаде редица песни, включително Signed to the Streets 3, The Voice, Remember My Name и други.

Никол Ковоне Гадже и срещи

С кого се среща Никол Ковоун? Covone има фантастично тяло и мил характер. Според слуховете тя започва да се среща с Lil Durk през 2008 г. Lil Durk, чието истинско име е Durk Derrick Banks, е известен рапър и вокалист. Ковоне и Лил често пътуваха заедно и направиха романса си публичен. Според съобщенията двойката се е оженила през 2011 г. и е поканила всички членове на семейството си, роднини и познати. До 2013 г. сватбата вървеше добре. Никол открива, че Дърк е имал дете от друга жена през 2013 г. и тя решава да се разведе със съпруга си. След това двойката подаде молба за развод. Ковоне в момента е сама и няма гадже. От друга страна, Lil Durk се сгоди за дългогодишната си приятелка India Royale на 18 декември 2021 г. (събота).

Популярни Публикации