Никол Гарипо- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Никол Гарипо е бизнесдама и моден дизайнер. Иън Антъни Дейл, актьор и озвучаващ актьор, е женен за Никол Гарипо.

Бързи факти

Пълно име: Никол Гарипо
Пол: Женски пол
Професия: Бизнес дама
Държава: Съединени щати
Семейно положение: женен
Съпруг Иън Антъни Дейл
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Националност американски
Религия Кристиян

Никол Гарипо Биография и ранен живот

Американската нация е мястото, където е родена Никол Гарипо. Точната дата на раждане на Никол Гарипо не е известна. Самоличността на родителите й е неизвестна, тъй като тя цени личния си живот по тези въпроси. Американското гражданство се притежава от Никол Гарипо. Тя е практикуваща християнка. Освен това Никол Гарипо завършва средното си образование в близката гимназия. След това тя продължи обучението си в реномиран университет, но името на училището не се оповестява публично.

Височина и тегло

Никол Гарипо е прилично тегло за някой с нейния ръст. По същия начин все още не е разкрита информация за нейния действителен ръст и тегло. Тя притежава очарователна личност. Тя също има светлокафява коса и кафяви очи.Професионален живот

Съпругът на Никол Гарипо Иън Антъни Дейл е отговорен за нейното събуждане. И актьор, и озвучаващ актьор, Иън Антъни Дейл. През 2004 г. Дейл участва в ролята на Фукуда във филма 'Мистър 3000' с Крис Нот, Бърни Мак, Анджела Басет и други. Следващата му филмова роля е във филма от 2007 г. като учител на героите, изиграни от Джак Никълсън и Морган Фрийман.

След това играе малка роля в The Hangover през 2009 г., появява се в независимия филм Lollipops и играе Kazuya Mishima във видеоиграта Tekken. Той също играе Скорпион в Mortal Kombat: Rebirth, кратък онлайн филм от 2010 г. Освен това, Mortal Kombat: Legacy, уеб сериал, стана възможен благодарение на филма.

Освен това, дебютът на Дейл по телевизията беше по време на епизод на Fastlane от 2002 г. Оттогава той се появява в епизоди на следните предавания: JAG, Angel, Charmed, Las Vegas, 24, CSI: Crime Scene Investigation, Criminal Minds, Dollhouse и Cold Случай. Повтарящите се герои Дейвис Лий в Surface и детектив Кристофър Чой в Day Break също са изиграли значителни телевизионни роли. И двете шоута бяха излъчени по телевизията само за един сезон и не направиха втори сезон.

Дейл изигра повтарящата се роля на Адам Ношимури във втория сезон на римейка на Hawaii Five-2010 O през 2011 г. Освен това героят за първи път се появи като босът на Якудза, преди да приеме нова самоличност като полицай и сегашното гадже на Коно Калакауа, който по-късно стана неин съпруг .

Дейл се присъедини към основния актьорски състав през 2020 г., когато Парк напусна програмата, и от осмия сезон нататък той остана там до края на шоуто в десети. Дейл работи върху Magnum 2018, P.I. римейк в допълнение към режисирането на епизод от шоуто през последния му сезон.

  Никол Гарипо

Никол Гарипо

Повече за Кариера

По време на престоя си в Hawaii Five-0, Дейл също беше хвърлен в редица редовни роли, включително Джим Кото в „Убийство на първо място“ и Харис Едуардс в „Спасение“. И двете роли бяха заети за цялото време на излъчване на съответните им сериали – три сезона за единия и два сезона за другия – от 2014 до 2016 г.

Освен споменатите по-горе, други роли, изиграни през това време, включват гостувания в разкази от два епизода на Emily Owens, The Mentalist, American Horror Story: Coven, M.D., Hart of Dixie и непродуцираната телевизионна адаптация на Delirium. All Rise Dale имаше кратка повтаряща се роля като Louis Bravo в американската съдебна драма след Hawaii Five-0 и беше избран да изиграе Tomi.

Никол Гарипо Нетна стойност

Никол Гарипо е успешна бизнесдама и моден дизайнер. Размерът на богатството на Гарипо е 1 милион долара към октомври 2022 г. Съпругът й обаче прави значителни приходи от работата си като актьор и озвучаващ актьор. Съпругът му има нетна стойност от около 3 милиона долара. Тя и семейството й също живеят добър и охолен живот.

Никол Гарипо Съпруг, брак

Никол има съпруг. Тя продължава да е с дългогодишния му партньор Иън Антъни Дейл. Името на детето, което споделят, се проверява. Освен това през октомври 2016 г. те се ожениха в Лос Анджелис.

Популярни Публикации