Никол Амадо- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Никол Любов е колумбийски YouTuber и Tik Tok знаменитост. Никол Амадо стана известна, след като започна да публикува видеоклипове в канала си в YouTube, включващи начин на живот, съвети, мода и техники. Знайте всичко за Никол Амадо- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Никол Любов
Дата на раждане: 22 ноември 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Тик Ток звезда
Държава: Колумбия
Височина: 3333 фута 4 инча (1016,00 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства bigsotorius
Разделям Жан Карло Леон
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 38-31-40
Родно място Богота
Националност американски
Етническа принадлежност бяло
Братя и сестри Джефри

Биография на Никол Амадо

Никол Любов е родена в Богота, Колумбия, на 22 ноември 1993 г. В момента е на 27 години. Джефри е името на брат й. Тя мълчи за родителите си в медиите. Самоличността на родителите й остава неизвестна.

Никол Амадо без съмнение е добре образована. Нейната образователна история обаче не е разкрита. Освен това няма информация относно нейното детство. Като има предвид, че на 18-годишна възраст тя получава първата си татуировка; това беше роза в чест на нейните баба и дядо и майка.Височина и тегло на Никол Амадо

Да си личност в социалните медии е изключително трудно. Съществува и възможност за засрамване на тялото. Никол поддържа безупречно тялото си. Тя е висока 4 фута 4 инча (132 см/1,32 м) и тежи 41 кг.

Никол също има сини очи и руса коса. Размерът на обувките й е 9,5 в Съединените щати и 7,5 в Обединеното кралство (UK). Роклята й е с размер 14. (САЩ). Мерките на тялото на Никол са както следва: 38 инча (97 см) талия, 31 инча (79 см) бюст и 40 инча ханш (102 см).

кариера

Никол Амадо е колумбийска знаменитост в Tik Tok и YouTube. Тя натрупа значителни последователи за относително кратък период от време. Тя публикува предимно видеоклипове в своя канал за съвети, мода, уроци и начина на живот. Никол беше включена в списъка на забележителните хора, родени на 22 ноември. Докато тя е една от най-богатите звезди на Колумбия, родена в Богота.

Никол има акаунт в YouTube с 2,06 милиона абонати. „Задавам въпрос на Големия Сото“ и „Какво поръчах срещу какво получих“ са два от най-популярните филми. Милиони хора са гледали видеото. Освен това по-голямата част от нейните видеоклипове имат над 100 000 гледания и са получили положителни отзиви в зоните за коментари.

Тя печели много любов в Tik Tok. Тя споделя много забавни видеоклипове в своите социални медии. Всеки видеоклип е събрал милиони гледания. Положителните коментари заляха секциите за коментари.

в ° С ole Amado Нетна стойност през 2022 г

Никол Любов е добре известна звезда на Tik Tok; нейният основен източник на доходи е като звезда на Tik Tok. Тя несъмнено е спечелила значителна сума пари през цялата си кариера. По същия начин, Счита се, че нетното състояние на Никол е между 1 и 5 милиона долара към 2022 г. Тя живее луксозен живот заедно с членовете на семейството си. Тя притежава луксозен автомобил и луксозно бунгало.

Гадже и срещи с Никол Амадо

Никол Амадо е лично лице, което обича да пази личния си и романтичен живот в тайна. Тя все още не се е омъжила. Преди това тя беше романтично обвързана с Жан Карло Леон. Двамата съосноваха YouTube канала Никол със съпруга си Жан Карло Леон. Те го прекратиха през 2019 г.

В момента тя се среща с bigsotorius през 2020 г. Те споделят свои изображения в социалните медии. Те изглеждат в отдадена връзка. Освен това зоните за коментари са наводнени с благословии. И изглежда, че са живи от света.

Никол има няколко любими неща. Например, нейният предпочитан актьор е Колин Фърт, а предпочитаната актриса е Джоан Крауфорд. Тя обича да яде кесадия, любимият й ресторант в Турция, а хокейът е любимият й спорт. Тя обожава електриково синия цвят и любимият й роман за всички времена е „До фара“. B.B.KING е любимата певица на Никол, а Wuthering Heights е любимият й филм (1939).

Популярни Публикации