Ники Кокс - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Ники Кокс е известна американска актриса. Ники Кокс се появява в редица филми и телевизионни предавания през последните години. Актрисата е известна с ролите си във филми като „Завинаги нещастни“, „Лас Вегас“, „Шоуто на нормата“ и др.

Бързи факти

Пълно име: Ники Кокс
Дата на раждане: 02 юни 1978 г
Възраст: 44 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Джей Мор
Нетна стойност 4 милиона щатски долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Размер на тяло 37-25-38
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Енорийско училище Св. Моника
баща Мередит А. Кокс
Майка Тери Кей Кокс
Братя и сестри Матю Кокс
деца Мередит Д

Биография на Ники Кокс

Ники Кокс е родена в Съединените американски щати на 2 юни 1978 г. Към 2022 г. тя ще бъде на 44 години. Никол Ейвъри Кокс е пълното й име. Мередит А. Кокс е неин баща, а Тери Кей Кокс е негова майка.

Освен това той има брат на име Матю Кокс. Тя е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от кавказки произход. Нейната зодия е Близнаци, според астрологията.Образование на Ники Кокс

Що се отнася до официалното й образование, тя посещава енорийското училище на Моника „Света Моника“ в родния си град. Завършила е и висшето си образование в университета.

Височина, тегло на Ники Кокс

Ники Кокс е много привлекателен и има прекрасен характер. Известната актриса е висока приблизително 5 фута и 6 инча. Теглото й е 59 кг. Освен това общото измерване на тялото варира от 37 инча бюст до 25 инча талия до 38 инча бедра. Очите й са тъмнокафяви, а косата й е светлокафява на цвят.

  Ники Кокс

Ники Кокс (Източник: Instagram)

кариера

професионално, Ники Кокс е добре известна актриса, танцьорка и писателка в развлекателната индустрия. Тя е допринесла за развлекателната индустрия, като се появява в различни проекти днес. Що се отнася до филмовия й опит, тя дебютира в ролята на танцьорка във филма Mac and Me от 1998 г. Оттогава тя се появява в няколко филма.

Филмографията й включва Moonwalker, Judgment Day, The Glimmer Man, Nutty Professor II: The Klumps, Don’s Plum, Run Ronnie Run, Lonely Street и др. Тя също има значителен принос в индустрията на телевизионните развлечения. Първата й поява е като малката Лола Бойлан в сериала „Семейството на мама“. Оттогава тя се появява в редица телевизионни проекти.

Webster, The Ryan White Story, A Family for Joe, Night Court, Murphy Brown, Baywatch, Davis Rules, Danger Island, Blossom, Boy Meets World, The Nanny, General Hospital, California Dreams, Unhappily Ever After, She Cried No, Pearl , Шоуто на Дрю Кери, Шоуто на Стив Харви, Бъз Лайтър от Star Command, Ники, Лас Вегас, Ефектът на Джейк и много други са сред тях.

Нетната стойност на Ники Кокс

Ники Кокс се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Освен това към 2022 г. общата й нетна стойност е около 4 милиона щатски долара.

Ники Кокс Съпруг, брак

Преминаване към Романтичният и личен живот на Ники Кокс , тя е омъжена. Бракът й с Джей Мор се състоя през 2006 г. Двамата живеят комфортен живот със сина си Мередит Даниел Мор.

Освен това тя няма други връзки. В същото време тя е открита относно предпочитанията си към пола. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации