Ники Филипс и Дейн Ръмбъл посрещнаха третото си дете

Ники Филипс вече имаше перфектен семеен живот със съпруга си Дейн Ръмбъл и две деца, Джет и Лука. Четиричленното семейство вече е нараснало до петчленно. На 16 март 2022 г. Филипс роди третото си дете - момиченце. Тя просто се обърна към социалните медии, за да сподели радостта си с останалия свят.

Трето дете на Ники Филипс

Филипс обяви раждането на бебето си в Instagram на 21 март 2022 г. За съобщението моделът сподели няколко сладки снимки на детето си. Първите две снимки бяха как тя дреме, докато носи бебешки бандани. Третото изображение я показваше застанала между двете си момчета, които бяха изключително щастливи да посрещнат новородена сестричка. Това може би беше идеалният подарък за рождения ден на Лука, който отпразнува третата си година около слънцето на 19 март. Хората търсеха името на дъщеря си в интернет, за да разберат нейното име.

 Ники ФилипсБили Роуз Ръмбъл, тя започна поста, разкривайки името на дъщеря си. След това тя приветства своята малка принцеса в този луд свят, като каза, че цялото семейство е лудо влюбено в нея. Тя завърши съобщението с 16.03.22 г., датата на раждане на бебето й. Новинарският пост беше залят с поздравления от нейните фенове и приятели на знаменитостите.

Честито, мила! написа супермоделът Меган Гейл. Ребека Джъд добави гласа си, възкликвайки, Ауууу! Здравей, Били. Филипс разкри третата си бременност за първи път през ноември 2021 г. ТРЕТОТО АМИГО ПРИСТИГА. Ние сме развълнувани да съобщим, че имаме един във фурната На 3 ноември 2021 г., каза тя в публикацията си, докато разкриваше положителния си тест за бременност пред камерата.

 Ники Филипс

Петчленно семейство Ники Филипс

Идиличният семеен живот на Филипс започва след ужасяваща здравословна криза. Тя беше диагностицирана с рак на маточната шийка през 2009 г., след като рутинен пап тест разкри проблем. Тя си взе ваканция от моделирането, за да се излекува и едва след рехабилитацията си срещна съпруга си Ръмбъл. Отне три години и любящ партньор, за да бъде обявена за свободна от рак, но тя го направи през ноември 2012 г. По това време тя изрази желанието си да има семейство с Rumble. Но той нямаше нищо против, ако тя не можеше да има деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от NIKKI • PHILLIPS (@nikkikphillips)

Година по-късно, през юни 2013 г., двойката се сгоди. По време на пътуването им до Хонконг той предложи брак. След това беше сватбата. На 27 май 2014 г. светската дама от Сидни се омъжи за своя музикален любовник. Сватбата им беше великолепно събитие в Бали, на което присъстваха нейни близки приятели и семейство. Бяха се опитали да имат деца, но не успяха поради трите й спонтанни аборта. Тогава, през 2017 г., се случи чудо. През същата година тя забременя с първото си дете, Джет, и го роди на 17 юли 2018 г. Лука Фокс, вторият им син, се роди на 19 март 2019 г. С два рождени дни само с дни разлика, март ще ще бъде забързан месец за семейство Филипс.

Популярни Публикации