Ник Уокър - Уикипедия, нетна стойност, биография, възраст, височина, тегло, кариера

Ник Уокър е художник на графити от Бристол, Англия. Неговите картини често изобразяват мъжки „вандал“ с шапка за бомбе. Той е признат за член на движението за шаблонни графити, основано от Робърт Дел Наджа през 80-те години, което повлиява на Банкси. Научете повече за Ник Уокър Wikipedia, Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Приятелка, Запознанства, Височина, Тегло, Кариера

Бързи факти

Пълно истинско име Ник Уокър
Известно име Ник
Дата на раждане 1969 г
Възраст (към 2021 г.) 52 години.
Място на раждане Бристол, Англия
Професия Художник на графити
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара
Националност британски
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Рак.
Височина (прибл.) 5 фута 7 инча
Тегло (прибл.) 55 кг
Цвят на косата кафяво.
Дължина на косата Къс.
Цвят на очите кафяво.

Възраст и ранен живот на Ник Уокър

Ник Уокър е роден през 1969г , в Англия . Той е на 23 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Ник Уокър е пълното му име. Той е израснал във Франция, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин той е британски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. Говорейки за неговите образователни подробности, Ник Уокър е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина тегло

Ник Уокър е висок 5 фута 7 инча . Тежи около 55 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Измерванията на тялото му са 36-28-34 инча. Ник Уокър

Ник Уокър (Източник: google)

Нетната стойност на Ник Уокър 2022 г

Колко е нетната стойност на Ник Уокър? Нетното състояние на Ник Уокър е между 1,5 милиона долара към 2022 г . Отличната му професия на художник на графити очевидно е основният му източник на пари.

кариера

  • Уокър копира покрити с графити улици на Ню Йорк за филма на Стенли Кубрик от 1999 г., Eyes Wide Shut. Black Eyed Peas използваха работата му във видеоклип.
  • През 2008 г. самостоятелна изложба в Black Rat Venue в Лондон продаде картини за £750 000, като стотици хора спят пред галерията за една нощ.
  • През февруари 2016 г. Уокър се завърна в Куин, за да изложи стари картини и нов абстракционен език. DK Johnston организира тази самостоятелна изложба, която включва 25 уникални произведения, и стартира програмата Quin Arts на хотела за сезон 2016.
  • Уокър си сътрудничи с група от предишни художници в резиденцията на Quin Arts през ноември 2016 г., за да създаде артистичен салон, използвайки китара D’Angelico като свое платно. Дизайнът му използва извити цифри, наподобяващи музикални ноти.

Приятелка на Ник Уокър и срещи

С кого се среща Ник Уокър? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Той крие личния си живот от папараците. Ник Уокър не е обект на никакви слухове или противоречия. Той се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации